Secondary Adv

IS Impiant Service

 

Përshkrimi

IS Impiant Service shpk është themeluar në vitin 2010 me aktivitet tregetine e pjeseve te nderrimit dhe makinerive per linjat e inerteve, betonit, asfaltit dhe minierave. Kompania importon derdhje te ndryshme nga fonderi Italiane, Gjermane dhe Franceze, ofron konsulencë teknike në lidhje me modifikimin e rrotorëve të mullinjëve dhe sitave vibruese. IS Impiant Service shpk mbulon nevojat e tregut vendas, Kosovar dhe Maqedonas, duke u bërë lider në këtë fushë për llojin e vet. IS Impiant Service shpk vijon të jetë një partner i besueshëm për tregetimin e pjesëve për sita virbuese dhe derdhjeve të ndryshme që kërkon tregu. Falë njohurive të fituara ndër vite, punë e trajnime të vazhdueshme dhe ndihmës së oficinës dhe makinerive që ajo disponon kanë bërë që firma të njihet në gjitha trevat Shqipëtare për vecantinë që e karakterizon. Falë një rrjeti të gjërë bashkëpuntorësh jashtë Shqipërisë, IS Impiant Service shpk importon pjese nderrimi sipas kërkesave të tregut dhe ofron konsulencë të vazhdueshme ndaj klientëve. Me përkushtimin dhe eksperiencën ndër vite kompania ka krijuar mundësi, përkrahje dhe asistencë për të gjithë klientet e saj brenda dhe jashtë vendit.

Çfarë ofron

Kompania IS Impiant Service shpk tregeton pjese nderrimi me perberje te ndryshme mangani me porosi per makinerite tuaja, etj. Tek IS Impiant Service shpk do të gjeni një gamë të gjërë produktesh si dhe konsulencë të vazhdueshmë mbi to si: cekice, korraca, koprivolane, pllaka, rripta trapezoidale, rrotore per mulli te ndryshem, pllaka dhe nofulla per franto, rrula, rripa, suporte, pulexho, reduktore, motorre per transportiere, sita te ndryshme, susta dhe goma U per makineti sitosese, etj.

 

Shërbime

Korraca mulliri
Korraca mulliri
Koprivolane mulliri
Koprivolane mulliri
Cekice mulliri
Cekice mulliri
Buloneri per korraca
Buloneri per korraca
Bulona te ndryshem
Bulona te ndryshem
Rrotor mulliri
Rrotor mulliri
Veshje anesore mulliri
Veshje anesore mulliri
Susta per vibrim te dimensioneve te ndryshme
Susta per vibrim te dimensioneve te ndryshme
Sita te thurura
Sita te thurura
Rripa trapezoidale per pulexho
Rripa trapezoidale per pulexho
Rrula per transportiere
Rrula per transportiere
Pjese te ndryshme per mulli
Pjese te ndryshme per mulli
Magazina qendrore
Magazina qendrore
Cekica me mangan per thyerje guri
Cekica me mangan per thyerje guri
Goma per mbajtjen e sitave
Goma per mbajtjen e sitave
Goma per veshje tamburesh
Goma per veshje tamburesh
Mulli grires per thyerje guresh
Mulli grires per thyerje guresh
Nofulla frantoje
Nofulla frantoje
Sita llamarine me mangan per seleksionimin e materialeve
Sita llamarine me mangan per seleksionimin e materialeve
Sita me thurje
Sita me thurje