Secondary Adv

Kaleshi@ shpk

 

Përshkrimi

Kanë kaluar më shumë se dy dekada që kur firma Kaleshi @ shpk, me seli në Përmet, qytetin e luleve, nisi rrugëtimin e saj. Në ato vite të trishtë, kur njerëzit kishin nevojë për bukë e ujë, kur uria për bukë, ujë e liria ishte jetike, të merreshe me lulet ishte një aventurë. Dhe aventura nisi. Me shpresë si ngutje për të kapur një ëndërr që vinte nga Qyteti i Luleve, që vinte nga parvazi i ballkonit të çdo amvise shqiptare, në të cilat nuk mungonin ato poçe balte me ngjyrë të kuqerremtë, të mbjella me lule që i jepnin jetë jetës së shqiptarëve, i jepnin dritë dhe gëzim trishtimit të jetës.

 

Kaleshi @ shpk fillimisht ishte si një farë e ndrojtur e hedhur në një tokë të tharë. Me durim, punë dhe dashuri, ajo çeli sythet e para, u rrit dhe u shumua dhe pak nga pak “u mboll” pothuaj në të gjithë Shqipërinë, duke u bërë sot, firma lider në kultivimin, tregtimin dhe importin me shumicë e pakicë të luleve, pemëve dekorative dhe aksesorëve të tjerë që e bëjnë jetën më të gjelbër, që e çojnë jetën më pranë natyrës. Puna jonë fillon këtu, por nuk mbaron këtu, sepse i afrojmë klientëve edhe shërbimin e vazhdueshëm dhe të përhershëm për çfarë porosi tek ne. Në një marrëdhënie besimi reciprok, shërbese dhe miqësie. Sepse motoja jonë është: “Pranverë në çdo stinë”! Edhe në vitin e mbrapshtë 97’, atëherë kur armët dolën në rrugë dhe marrëzia u bë mbret i rrugëve të Shqipërisë, Kaleshi @ shpk e vazhdoi aktivitetin e tij me lule. Shumë nga buqetat që qytetarë që kërkonin paqe i hidhnin mbi mjetet e blinduara, vinin nga firma jonë.

Nga lindja deri në vdekje, në maternitete ku dëgjohet e qara e parë e foshnjave e deri në varreza ku përcillen të ndjerët në amëshim, në dasma e gëzime, në këngë e në vaj, Kaleshi @ shpk u bë bashkudhëtar i qytetarëve me lule që gëzojnë dhe lule që ngushëllojnë. Dy dekada më pas, firma Kaleshi @ shpk, është shndërruar në furnizuesin e parë dhe kryesor në vend për tregtarët e shumicës dhe pakicës në vend duke qenë kështu, e pranishme në pothuaj çdo shtëpi shqiptare.

Çfarë ofron

Kaleshi shpk, firma lider në kultivimin, tregtimin dhe importin me shumicë e pakicë të luleve, pemëve dekorative dhe aksesorëve të tjerë për ambjente të gjelbëruara dhe plot jetë.

 

Tek ne do të gjeni:

Lule & bimë dekorative

- Lule dhe bimë dekorative për ambjente të brendshme, të jashtme, ballkone dhe parvaze.

Aksesorë të ndryshëm

- Vazo të ndryshme lulesh për lokale, shtëpi dhe shitje për dekorimin e parvazeve dhe ballkoneve.

Mirëmbajtje zonash të gjelbërta

- Projektim, mirëmbajtje dhe realizim gjelbërimi për lulishte, parqe dhe rrugë.

 

Shërbime

Arredim urban, Kompani Gjelberimi
Arredim urban, Kompani Gjelberimi
Dyqan lulesh, pemesh
Dyqan lulesh, pemesh
Dyqan lulesh
Dyqan lulesh
Fara per tapet bari
Fara per tapet bari
Lule dekorative per ballkon
Lule dekorative per ballkon
Lule dhe bime per ambjente te brendshme
Lule dhe bime per ambjente te brendshme
Lule natyrale dekorative
Lule natyrale dekorative
Lule per parvaze
Lule per parvaze
Lule sezonale
Lule sezonale
Mbjellje bari
Mbjellje bari
Mirembajtje e siperfaqeve te gjelberuara
Mirembajtje e siperfaqeve te gjelberuara
Mirembajtje lulishtesh
Mirembajtje lulishtesh
Peme dekorative per rruge
Peme dekorative per rruge
Peme dekorative ulliri
Peme dekorative ulliri
Peme ne shitje
Peme ne shitje
Projektim dhe realizim gjelberim
Projektim dhe realizim gjelberim
Rregullim, mirembajtje parqesh dhe lulishtesh
Rregullim, mirembajtje parqesh dhe lulishtesh
Sherbime gjelberimi
Sherbime gjelberimi
Shtrim tapete bari
Shtrim tapete bari
Tapet bari per shtepi
Tapet bari per shtepi
Tapete bari natyrale
Tapete bari natyrale
Tapete bari per lulishte, oborre
Tapete bari per lulishte, oborre
Vazo lulesh per lokale
Vazo lulesh per lokale
Vazo lulesh per shtepi
Vazo lulesh per shtepi
Vazo lulesh ne shitje
Vazo lulesh ne shitje
Lule dhe bime te brendshme
Lule dhe bime te brendshme
Mbjellje pemesh dhe lulesh ne parqe dhe lulishte
Mbjellje pemesh dhe lulesh ne parqe dhe lulishte
Mirembajtje Siperfaqesh Urbane
Mirembajtje Siperfaqesh Urbane
Peme dekorative shume vjecare
Peme dekorative shume vjecare
Projektim dhe zbatim i lulishteve
Projektim dhe zbatim i lulishteve
Bredha ne shitje me shumice
Bredha ne shitje me shumice
Kultivim i luleve natyrale
Kultivim i luleve natyrale
Lule dekorative per verande
Lule dekorative per verande
Tregtimin dhe importin me shumice pakice te luleve
Tregtimin dhe importin me shumice pakice te luleve
Vazo te ndryshme lulesh per lokale
Vazo te ndryshme lulesh per lokale

Historiku

Tirana?
E mbani mend projektin e lulishtes Mini Amsterdam në krah të Bankës së Shqipërisë? Ishte një projekt i ideuar dhe zbatuar nga firma Kaleshi @ shpk.

I shihni çdo ditë rrapet e rinj të mbjellë anës lumit Lana, Kumbullat e kuqe në rrugën e Kavajës, ligustrat në Bulevardin Zogu i Parë dhe shumëkund gjetkë, në banesa, vila private, në restorante dhe godina administrative, në televizione dhe në emisionet më të ndjekura nga shqiptarët, të gjitha ato kanë qenë punë të kryera me dashuri, shpesh edhe në formën e dhuratës për qytetin e Tiranës nga firma Kaleshi @ shpk.

Durrësi?
Po Manjolat, Kumbullat e Kuqe në akset kryesore të qytetit të Durrësit, hotelet dhe restorantet e panumërt që mbajnë markën Kaleshi@shpk, i keni parë?

Elbasani?
Dora e Kaleshi@shpk gjendet që në qendrën e qytetit, në disa nga komplekset më të njohur të qytetit dhe restorantet e hotelet kryesorë të tij.

Fieri?
I gjithë gjelbërimi i unazës së Fierit është një projekt i realizuar nga Kaleshi@shpk.

Berati?
Rruga në hyrje të qytetit të Beratit është e gjelbër. Edhe ajo është një vepër e bërë me dashuri e pasion nga Kaleshi@shpk.

Saranda?
Në qytetin e detit me të kaltër të thellë, Kaleshi@shpk ka dhënë gjelbërim në gjithë segmentin nga Hotel Butrinti e deri në qytetin antik të Butrintit.

Përmeti?
Eshtë dashuria e madhe. Kumbulla të Kuqe, Manjolat me gjelbërim të përhershëm janë ofruar nga Kaleshi@shpk.E po kështu, edhe në dhjetra e dhjetra komuna, anës rrugëve nacionale e atyre rurale, kudo gjendet dhe ka hedhur rrënjë e gjelbërim Kaleshi@shpk.

Janë me dhjetra institucionet qëndrore dhe lokale që kanë bashkëpunuar dhe kanë besuar tek Kaleshi@shpk. Lulet dhe pemët e kultivuara nga Kaleshi@shpk i gjen në ambientet e institucionit të Presidentit të Republikës, në ministrinë e Brendshme, në ministrinë e Punëve Publike dhe Transporteve, në ministrinë e Mjedisit.

Në Televizionet TV Klan, Ora News, Vizion Plus, Kaleshi @ shpk ka lënë gjurmën e tij të blertë.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dhe Taksave, Drejtoria e Parandalimit e Pastrimit të Parave të Pista, Qendra e Prodhimit të kartave të Identitetit, Qendra e Azilantëve, Qendra e Viktimave të Trafikut, janë gjithashtu disa nga projektet e ideuara dhe të zbatuara nga firma jonë.

Një numër jashtëzakonisht i madh biznesesh private kanë bashkëpunuar gjithashtu me Kaleshi @ shpk, kompani si Salillari, Neranxi e Besi, kanë besuar tek ne.

Me qindra vila banimi, lokale, hotele dhe ambiente të tjera, në çdo skaj të Shqipërisë, janë gjelbëruar nga Kaleshi @ shpk ndër vite duke krijuar një marrëdhënie besimi reciprok.

Në konkurset e bukurisë, në shfaqje teatrore, në koncerte, Kaleshi @ shpk ka afruar ngjyra dhe aroma.

Do ta gjeni gjurmën e Kaleshi @ shpk edhe në Universitetin Evropian të Tiranës, në Universitetin Kristal, rezidencën dhe kampusin e tij, Universitetin Polis, Fakultetin Ekonomik; do ta gjeni në një numër shkollash dhe kopshtesh;

Dhe ky, edhe mbas dy dekadash aktivitet, është sërish vetëm fillimi sepse Kaleshi @ shpk vazhdon të punojë me të njëjtin pasion dhe dashuri si në fillim të veprimtarisë së tij me moton: “Pranverë në çdo stinë”!

Kaleshi @ shpk është sponsorizuesi i ekipit të futbollit të Përmetit që nga viti 2000 dhe ka hapur televizionin lokal TV Përmeti.

 

Punë të kryera

Gjelberim per parqe publike
Gjelberim per parqe publike
Kopesht me lule te ndryshme
Kopesht me lule te ndryshme
Kopesht per shtepi private
Kopesht per shtepi private
Kopesht me peme
Kopesht me peme
Kopshte me bime dhe peme te gjelberta
Kopshte me bime dhe peme te gjelberta
Kopshte te realizuara me gjelberim
Kopshte te realizuara me gjelberim
Lulishte te projektura per gjelberim
Lulishte te projektura per gjelberim
Lumi Lana ne Tirane
Lumi Lana ne Tirane
Park ne Tirane
Park ne Tirane
Park per qytete te gjelberuar
Park per qytete te gjelberuar
Peme per parqe shlodhese
Peme per parqe shlodhese
Peme anesore per rruge
Peme anesore per rruge
Qendra qyteti te gjelberuara
Qendra qyteti te gjelberuara
Qendra te gjelberuara me peme dhe bime natyrale
Qendra te gjelberuara me peme dhe bime natyrale
Real Skampis Elbasan
Real Skampis Elbasan
Realizim parku ne qytete
Realizim parku ne qytete
Zona te gjelberuara me bime
Zona te gjelberuara me bime
Lulishte te realizuara
Lulishte te realizuara
Lule per zbukurime ambjenti
Lule per zbukurime ambjenti

Partnere

neranxiora newssalillariTV KlanuetUniversiteti Polis