Secondary Adv

ENPI Transmission & Distribution Lines

 

Përshkrimi

ENPI shpk - është një kompani me përvojë, e specializuar në projektim, montim dhe në tregtinë e një game të gjerë të materialeve dhe pajisjeve elektrike, për të ofruar zgjidhje të kompletuar në linjat e shpërndarjes dhe të transmetimit. Aktiviteti ynë është përqëndruar në Shqipëri, me një prani të fuqishme në sektorin e energjitikës dhe së fundmi në projektet e energjisë së rinovueshme, por kemi eksperiencë të mirë edhe në furnizimin e tregjeve të tjera në rajon.

ENPI shpk është e mirënjohur për cilësinë e produkteve që ofron, produkte e materiale të cilat i përmbahen standardeve të larta të cilësisë, me çmime tepër konkuruese, duke ruajtur të njëjtat vlera, të njëjtin përkushtim dhe konsistencë për 20 vjet. Filozofia jonë është t’u shërbejmë klientëve tanë me produkte me vlerë dhe shumë rezistentë, me shumë korrektësi. Kjo filozofi na ka ndihmuar të ndërtojmë një biznes të qëndrueshëm dhe të krijojmë marrëdhënie afatgjata me partnerët tanë të biznesit.

ENPI është distributor zyrtar në Shqipëri i disa nga prodhuesve më të mëdhenj të këtij sektori. Fabrikat e tyre kanë kapacitete të larta prodhimi dhe janë të paisura me laboratore testimi me teknologji të avancuar, ku kryen vazhdimisht teste për zhvillimin e produkteve. Vizioni i kompanisë është të ruajë pozitën e saj si partner biznesi i besueshëm dhe të zgjerojë më tej aktivitetin, duke ecur hap pas hapi me zhvillimet e industrisë.

 

RRETH CILËSISË

Të gjithë tipet e kabllove prodhohen me materialin më të mirë, me makineritë më të avancuara dhe sipas specifikimeve teknike të kabllit. Cilësia e produktit testohet në çdo fazë të prodhimit dhe kështu cilësia e kabllove mbahet nën kontroll. Kabllot janë të paketuar në mbajtës druri sipas standardeve ndërkombëtare të transportit. Lidhjet plotësisht të automatizuara me departamentet e ndryshme brenda kompanisë sonë na mundësojnë të punojmë shpejt dhe me efikasitet, gjë që është e rëndësishme për secilin nga klientët tanë. Falë fleksibilitetit tonë, ne kursejmë kohë dhe sigurojmë një shërbim të shpejtë. Ne dorëzojmë gjithmonë në kohë! Mund të mbështeteni tek ne! Ne disponojmë çertifikata të pajtueshmërisë për të gjithë kabllot. Të gjithë kabllot që kemi në gjëndje janë në përputhje me standardet ndërkombëtare.

Çfarë ofron

Materialet dhe pajisjet e ENPI shpk shiten në Evropë e më gjerë, si dhe instalohen në nënstacione, linja transmetimi dhe shpërndarje, plantacione të energjisë së rinovueshme (HEC, TEC, mullinj të erës, impiante fotovoltaike), aeroporte, linja hekurudhore, spitale dhe ambiente industriale e rezidenciale.

 

KOMPANIA OFRON:

- Transformatorë të thatë me resinë.

- Transformatorë të vecantë.

- Transformatorë hermetikë.

- Transformatorë të tipit konservator.

 

PANELE ME TEKNOLOGJINE HJT

Distributor ekskluziv i kompanisë MySolar për tregun shqiptar. Sjell teknologjinë ‘HJT’ - Panele fotovoltaike me performancë të lartë edhe në hije.

- Performanca më e lartë e paneleve fotovoltaike duke aplikuar risitë më të fundit të teknologjisë.

- Prodhim deri në 710Wp

- Efiçencë deri në 22.86%

- 50% më shumë prodhim në hije

- Panelet bifaciale HJT kanë deri në 85% bifacialitet. Ka 25.5% më shumë rendiment energjie

- 30 vjet garanci Produkti dhe Performance

- Degradimi ne vitin e pare 1%

- Rezistent ndaj kripës & amoniakut

- Testuar sipas standardeve më rigoroze të qëndrueshmërisë në industri

 

PRODUKTET E ÇELAVE

Ofrojmë ÇELA si më poshtë, në saj të pajisjeve të teknologjisë së fundit me kapacitete të mëdha prodhimi:

- Tension i mesëm, te tipit MODULAR ose RMU, me karrocë të lëvizshme, me ajër të izoluar ose gas SF6.

- Të gjithë llojet e paneleve TU duke përfshirë automatizimin dhe panelet Scada.

- Kioska metalike, kioska betoni, kioska/ nënstacione të tipit të vecantë.

- Nënstacione të lëvizshme TL- TL, TL- TM, TM-TM dhe TM- TU.

- Çelësa me vakum dhe ndarës për linjat e sistemeve hekurudhore.

Partnerët tanë ofrojnë vazhdimisht projekte novatore të një cilësie të lartë për klientët tanë që operojnë në industri të ndryshme. Për më tepër, partnerët tanë kryejnë të gjitha tipet e testeve për pajisjet me tension nominal prej 245kV (deri në 1200kV BIL dhe 500kV me frekuencë të fuqisë) në laborator për testimin e tensionit.

GJENERATORË ME NAFTË

Ofrojmë gjeneratorë me motor të markave me famë botërore, si: Perkins, Volvo, Cummins, Tumosan, Ricardo, Iveco etj.

 

SHKARKUES

Shkarkues të tipit gapless zinc-oxide, shërben të devijojë tensionin impulsiv të shaktuar nga vetëtimat dhe nga mbitensionet e komutimit. Të dizenjuar për një rrymë nominale shkarkimi nga 3.3kV deri në 1200kV. Ofrojnë një mbrojtje të shkëlqyer.

 

 

ÇELËS (CIRCUIT BREAKER) ME GAZ

24 KV - 765 KV: Produkti vjen me pajisje sigurie të kompletuar. Eshtë shumë i besueshëm dhe i përshtashëm për lartësi deri në 2000m pa luhatje.

 

- Transformatorë instrumental tm / tl

- Transformatorë rryme

- Transformatorë tensioni induktivë

- Transformatorë tensioni kapacitiv

- Transformatorë të brendshëm epoxy me resinë

- Transformatorë të jashtëm epoxy me resinë

- Ups

- Stabilizatorë

- Radrizatorë

- Inverter konvertorë bateri

- Konstruksione

- Metalike të Zinkuara

- Nënstacione deri në 420 kV

- Linja transmetimi deri në 500 kV

- Struktura metalike për panele diellore

 

 

PAJISJE DHE AKSESORË PËR LINJA FUQIE TRANSMETIMI

- Vargje ndërmjetëse dhe tërheqëse për përcjellës të zhveshur

- Vargje ndërmjetëse dhe tërheqëse për përcjellës tokëzimi, OPGW dhe ADSS

- Aksesorë: Konektorë, Demfer, Bashkues Përcjellësi, etj

- Konektorë dhe morseteri për nënstacione me kapacitet deri në 500 kV

- Pajisje dhe morseteri për linjat hekurudhore

- Pajisje për shtrirjen e kabllit

 

TENSION I ULËT

- Kapikorda, Gilëza

- Aksesorë për linja TU deri në 1kV

- Aksesorë për kabllo TU ABC dhe tipe të tjerë kabllo

- Aksesorë për kabllo ADSS dhe telekomunikacioni

- Konektorë bashkues

- Mufte ( bashkues kablli) TU me Termo Tkurrje

- Terminale ( koka kablli) TU me Termo Tkurrje

- Mufte ( bashkues kablli) me Xhel dhe Resinë

 

 

TENSION I MESËM DHE I LARTË

- Mufte ( bashkuese kablli) për kabllo TM dhe TL

- Mufte ( bashkuese kablli) dhe terminale për përdorim në plantacione të Energjisë së Rinovueshme dhe në mullinjtë e erës

Shërbime

Konektore
Konektore
Bazamente per siguresa
Bazamente per siguresa
Bokse per matesa elektrik
Bokse per matesa elektrik
Buloneri
Buloneri
Pajisje per shtrirjen e kabllit
Pajisje per shtrirjen e kabllit
Gjeneratore
Gjeneratore
Izolatore per transformator
Izolatore per transformator
Izolatore per transformatore,shtylla,babina elektrike
Izolatore per transformatore,shtylla,babina elektrike
Kabllo ABC
Kabllo ABC
Kabllo elektrike per tension te mesem
Kabllo elektrike per tension te mesem
Kabllo elektrike per tension te ulet
Kabllo elektrike per tension te ulet
Kabllo elektrike per voltazhin e larte
Kabllo elektrike per voltazhin e larte
Kabuj elektrike per tension te larte
Kabuj elektrike per tension te larte
Kapikorda per shitje me shumice
Kapikorda per shitje me shumice
Kapikorda
Kapikorda
Materiale per tensionin e mesem
Materiale per tensionin e mesem
Morseta kablli Al Al
Morseta kablli Al Al
Transformator me vaj
Transformator me vaj
Tuba pvc izolues
Tuba pvc izolues
UPS
UPS
Aksesore per kabllo TU, ABC, ADSS dhe Telekomunikacioni
Aksesore per kabllo TU, ABC, ADSS dhe Telekomunikacioni
Izolatore porcelani, qelqi dhe silikoni
Izolatore porcelani, qelqi dhe silikoni
Kabina elektrike
Kabina elektrike
Materiale per tensionin e larte
Materiale per tensionin e larte
Ndertim linjash te tensionit te larte dhe te ulet
Ndertim linjash te tensionit te larte dhe te ulet
Shkarkues nga mbitensionet e kushteve natyrore
Shkarkues nga mbitensionet e kushteve natyrore
Pajisje dhe aksesore per linja fuqie transmetimi
Pajisje dhe aksesore per linja fuqie transmetimi
Trasmetues ose percjelles celiku
Trasmetues ose percjelles celiku
Koka kablli
Koka kablli
Bashkues izolatori
Bashkues izolatori
Gilza kabulli
Gilza kabulli
Stabilizatore, konvertore dhe bateri
Stabilizatore, konvertore dhe bateri
Celes me gaz 24 KV - 765 KV
Celes me gaz 24 KV - 765 KV
Ndares te brendshem dhe te jashtem 12-36 KV
Ndares te brendshem dhe te jashtem 12-36 KV
Siguresa TU-TL
Siguresa TU-TL
Panele fotovoltaike HJT
Panele fotovoltaike HJT
Panele fotovoltaike me garanci nga 25-30 vjet
Panele fotovoltaike me garanci nga 25-30 vjet
Panele fotovoltaike me nje dhe dy faqe
Panele fotovoltaike me nje dhe dy faqe
Panele fotovoltaike SHINGLED
Panele fotovoltaike SHINGLED
Struktura per panele fotovoltaike
Struktura per panele fotovoltaike

Katalogu

Katalog ENPI Transmission & Distribution Lines

Punë të kryera

Transformator fuqie BETA
Transformator fuqie BETA
Transformator fuqie
Transformator fuqie
Izolatore per nenstacion elektrik
Izolatore per nenstacion elektrik
Kuadro elektrike
Kuadro elektrike
Linje shperndarje energjie
Linje shperndarje energjie
Transformator per nenstacion elektrike
Transformator per nenstacion elektrike
Transformatore per kabine elektike
Transformatore per kabine elektike
ENPI Transmission & Distribution Lines1654517467
ENPI Transmission & Distribution Lines1654517491
ENPI Transmission & Distribution Lines1654517514
ENPI Transmission & Distribution Lines1654517530
ENPI Transmission & Distribution Lines1654517558
ENPI Transmission & Distribution Lines1661430958
ENPI Transmission & Distribution Lines1661430989
ENPI Transmission & Distribution Lines1661431000
ENPI Transmission & Distribution Lines1661431048
ENPI Transmission & Distribution Lines1661431101
ENPI Transmission & Distribution Lines1661431113
Banja, Statkraft
Banja, Statkraft
Burgu Fier, Shqiperi
Burgu Fier, Shqiperi
Burgu i Recit, Shkoder
Burgu i Recit, Shkoder
Devoll Hydropower
Devoll Hydropower
Green Coast Resort
Green Coast Resort
Loro Borici Stadium
Loro Borici Stadium
Tirana International Airport
Tirana International Airport
Vodafone Albania
Vodafone Albania

Partnere

hesmarelnovkabelschneidertycobetaenpittkabelienpi-mysolarenpi-zimmermann

Pjesemarrje ne panair

Certifikime

    

Aktiviteti

Video