Secondary Adv

Albaelettrica

 

Përshkrimi

Albaelettrica është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale, si edhe në projektimin dhe instalimin e tyre. Me një staf me kualifikim të lartë dhe të gatshëm në çdo kohë për t’iu përgjigjur nevojave të klientëve, individë apo biznese, kompania krenohet me menaxhimin e nivelit më të lartë dhe me kujdesin deri në hollësitë më të vogla për përmbushjen e kërkesave të klientit; duke filluar që nga ideimi e konsulenca dhe deri tek projektimi e zbatimi duke ruajtur raportin më të mirë në treg midis cilësisë dhe çmimit.

Çfarë ofron

1.    Materiale Elektrike
Portofoli ynë i plotë me të gjitha llojet e materialeve elektrike na bën shpërndarësin më të rëndësishëm të këtyre produkteve. Bashkëpunimi shumëvjeçar me firmat më në zë të prodhimit të tyre na ka dhënë mundësi të ofrojmë çmimet më konkurruese në tregun shqiptar. Albaelettrica ofron koleksionin më të madh në industrinë e materialeve elektrike me performancë të lartë.

2.    Zgjidhje për Ndriçimin
Ofrojmë zgjidhje ndriçimi industrial dhe profesional për çdo lloj ambienti; shtëpi, rezidenca, hotele, ndërtesa banimi, bare, dyqane, parqe, lulishte, fasada, rrugë, pishina, shatërvane e deri tek kërkesa më specifike. Arkitektët dhe projektuesit tanë të ndriçimit janë të gatshëm në çdo kohë të realizojnë idetë më bashkëkohore të ndriçimit në investimet tuaja, cilado qofshin ato duke i veshur me emocionet pozitive që sjell drita.

3.    Sisteme Automatizimi
Home Automation, përmirëson jetën tuaj duke ju mbajtur të sigurtë dhe duke kursyer konsumin e energjisë. Për më tepër, nëpërmjet një kompjuteri apo aparati celular, ju mund të komandoni pajisjet e shtëpisë suaj edhe kur jeni larg saj.

4.    Network Solutions
Përmirësojmë cilësinë e komunikimit.  

5.    Projektime Inxhinierike
Projektimet e specializuara ofrohen në shumë fusha të inxhinierisë elektrike që nga instalimet civile dhe industriale, deri tek impiantet speciale si mbrojtja kundër vjedhjes, kundër zjarrit, CCTV, TV-SAT, Videocitofoni, Home Automation, BMS, etj.

6.    Sisteme Kondicionimi
Albaelettrica është e specializuar në fushën e ajrimit të kondicionuar. Kompania jonë ofron për tregun një gamë të gjerë produktesh për përdorim rezidencial, komercial dhe industrial të cilësisë më të lartë të kondicionimit si dhe një gamë të plotë të shërbimeve për këto pajisje.

7.    Vegla Profesionale Pune
Albaelettrica ofron për tregun vendas, marketimin e veglave profesionale të punës nga Milwaukee, marka e njohur Amerikane në këtë industri.

Video

Shërbime

Materiale Elektrike ABB
Materiale Elektrike ABB
Celsa dhe priza ABB
Celsa dhe priza ABB
Kabllo dhe Percjellsa per Tensionin e ulet dhe te mesem
Kabllo dhe Percjellsa per Tensionin e ulet dhe te mesem
Automate dhe Ndares TM, TU
Automate dhe Ndares TM, TU
Sisteme kanalinash
Sisteme kanalinash
Ndricim i brendshem
Ndricim i brendshem
Ndricuesa te jashtem mural
Ndricuesa te jashtem mural
Ndricuesa tavanore dhe te varur
Ndricuesa tavanore dhe te varur
Ndricuesa Dekorativ & Modern
Ndricuesa Dekorativ & Modern
Ndricim arkitektural dhe teknik
Ndricim arkitektural dhe teknik
Ndricim LED industrial
Ndricim LED industrial
Sisteme alarmi, Panele dedektimit te zjarrit
Sisteme alarmi, Panele dedektimit te zjarrit
Sisteme kundra vjedhjes
Sisteme kundra vjedhjes
Citofoni BPT
Citofoni BPT
Sisteme automatizimi dhe BMS
Sisteme automatizimi dhe BMS
Panele automatizimi dhe shperndarje
Panele automatizimi dhe shperndarje
Panele RACK
Panele RACK
Aksesore Milwaukee
Aksesore Milwaukee
Vegla pune Milwaukee
Vegla pune Milwaukee
Vegla me bateri Milwaukee
Vegla me bateri Milwaukee
Vegla me korrent Milwaukee
Vegla me korrent Milwaukee
Konsumuese Milwaukee per vegla
Konsumuese Milwaukee per vegla
Vegla ndihmese Milwaukee
Vegla ndihmese Milwaukee
Sisteme fiksimi Friulsider
Sisteme fiksimi Friulsider
Sisteme kondicionimi Mitsubishi, Vortice, Hokkaido
Sisteme kondicionimi Mitsubishi, Vortice, Hokkaido

Historiku

Kompania Albaelettrica është themeluar në vitin 1993. Kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve më bashkëkohore të njohura në tregun Europian. Çdo pjesëtar i kompanisë jep kontributin e tij në vizionin për një të ardhme të konsoliduar, gjithmonë në rritje duke investuar në efektshmërinë e organizimit, profesionalizëm dhe rinovim. Kompania është një partner i besueshëm në përputhje të plotë me nevojat dhe kërkesat e klientëve, partnerëve, punonjësve dhe bashkëpunëtorëve duke rritur vlerën në treg.

New Store

Albaelettrica Outlet ofron një koleksion të gjerë dhe mahnitës të ndriçuesëve nga projektuesit më të njohur të industrisë së ndriçimit në botë. Përmes showroom-it tonë outlet, klientët tashmë mund të kursejnë  40-90% të çmimeve të shitjes me pakicë. Për më tepër, në Albaelettrica Outlet, tregtohet një gamë e gjerë e materialeve elektrike, llampave dhe aksesorëve të nevojshëm për instalime elektrike, në ambjente të brendshme dhe të jashtme.
Showroom-i ynë outlet është vendi i duhur me çmimet më fantastike në treg për të gjitha produktet elektrike, pajiset e ndriçimit, e shumë më teper. Stafi ynë është i përkushtuar për ta bërë gjithë projektin tuaj të suksesshëm.

 

Albaelettrica Outlet ofron materiale elektrike nga ABB, llampa, spote etj nga Beghelli, Ledvance/Osram, Ilmas për kategori të ndryshme në ndriçim. 
Gama e gjerë e ndriçuesëve te varur nga Slamp, Oty, Foscarini që disponojmë përfshin mundësi ndriçimi për çdo stil ose dekor, nga ato bashkëkohoret e deri më tradicionalet. Na vizitoni, për mënyra të reja dhe të përballueshme për të ndriçuar dhomën e gjumit, banjën, dhomën e ngrënies, kuzhinën, sallonin, korridoret ose pjesën e jashtme të shtëpisë, zyrës, barit apo restorantit tuaj.

Projekte

 Enk City Center
Enk City Center
Zara Teg
Zara Teg
Vesa Center
Vesa Center
Trebeshina
Trebeshina
Spitali Hygea
Spitali Hygea
Qendra Globe
Qendra Globe
Hotel Sheraton
Hotel Sheraton
Hidrocentrali i Ashtes
Hidrocentrali i Ashtes
Harry Fultz
Harry Fultz
Autoriteti Portual Durres
Autoriteti Portual Durres
OST
OST
Rolling Hills
Rolling Hills
Agjensia e Zhvillimit te Turizmit
Agjensia e Zhvillimit te Turizmit
Raiffeisen Bank Kosove
Raiffeisen Bank Kosove
Millenium Business Center
Millenium Business Center
Instalime Elektrike dhe komisionim, Hidrocentral  Rrapuni
Instalime Elektrike dhe komisionim, Hidrocentral Rrapuni
Instalime elektrike, Hidrocentrali Lengarica
Instalime elektrike, Hidrocentrali Lengarica
Instalime elektrike, Hidrocentrali Ternova
Instalime elektrike, Hidrocentrali Ternova
Kompozimi i panelit qendror per QSUT
Kompozimi i panelit qendror per QSUT
Panele elektrike te madhesive e fuqive te ndryshme
Panele elektrike te madhesive e fuqive te ndryshme
Sistem automatizimi ne Domina Hotel
Sistem automatizimi ne Domina Hotel

Partnere

 

Filiale

Head Office & Central Warehouse

autostrada tiranë - durrës, km. 8 tiranë, albania

tel.: +355 4 2406633 / 47 800093, fax: +355 4 2406634

info@albaelettrica.al, www.albaelettrica.al

 

Albaelettrica Tirana Shop

rr. “myslym shyri”, kulla III, tiranë, albania

tel.: +355 4 2232721, fax: +355 4 2232722

info@albaelettrica.al

 

Albaelettrica Shop

Blv. “Zhan D’Ark” pranë ministrisë së jashtme, tiranë, albania

tel.: +355 4 237 1961, fax: +355 4 237 1961

info@albaelettrica.al

 

Temple Showrooms

Bulevardin”gjergj fishta”, ish parku i spedicionit

nr. 146 – qendra alpas, tiranë, albania

 

Albaelettrica Vlora sh.p.k.

lagja “28 nëntori”, pall. “deneko”, vlorë, albania

tel.: +355 33 402307, fax: +355 33 402307, cel.: +355 69 44 14744

infovlora@albaelettrica.al

 

Temple Showroom Vlora

bulevardi “ismail qemali” vlorë-skelë

vlorë, albania

 

Albaelettrica Kosova sh.p.k.

magjistralja prishtinë – mitrovicë, km 3

shkabaj – kompleksi reforma, prishtinë, kosovë

tel.: +381 38 753056, infokosova@albaelettrica.al