Secondary Adv

Knauf Albania

 

Përshkrimi

Knauf Albania operon në tregun shqiptar prej rreth 25 vitesh. Zhvillimi i kompanisë lidhet me lëndën e parë, gipsin. Knauf ka arritur besim tek partnerët duke siguruar cilësi të pa kushtëzuar për lëndët e para dhe pajisjet, si edhe për produktet e gatshme dhe sistemet. I ndihmon partnerët në realizimin e ideve inovative dhe në krijimin e mirëqenies për njerëzit. Detyrat kryesore të kompanisë Knauf Tirana sh.p.k. jane krijimi i tregut, i një rrjeti tregtarësh për shpërndarjen e produkteve Knauf. Këshillimi dhe organizimi i simpoziumeve te arkitektëve, inxhinierëve, firmave të ndërtimit. Organizimi i shkollimeve për përpunuesit dhe tregtarët. Mbikëqyrja falas e cilësisë së punimeve me sistemet Knauf dhe promovimi i produkteve të reja, prezantimi i tyre live ose në terren.

Çfarë ofron

Knauf Albania vjen në treg me një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh. Knauf prodhon sisteme ndërtimi të cilat lehtësojnë projektimin dhe ndërtimin, ofron zgjidhje të plota me sukses dhe kursen kohë. Në kompaninë Knauf Tirana do të gjeni rreth 200 sisteme dhe mbi 5000 produkte si: Sisteme për mbrojtjen nga zjarri, sisteme për mbrojtjen nga zhurma, Tavane me pllakë gipsi, Knauf Soundboard, Suva e thatë për veshjet e murit, Mure me konstruksione metalike, Tavanet Cleaneo Akustik, Sistemet rrezembrojtës Knauf, Knauf Safeboard, Knauf Cleaneo, Pllaka për mbrojtje nga rrezatimi elektromagnetik, Dritare kontrolli, Knauf Daylight, Betokontakt, Suva gipsi me makineri, Solucione hidroizolimi, Pllakë zjarrduruese & kundër-lagështirës dhe një sërë produktesh të tjera.

 

KNAUF // Lider në cilesinë e ndërtimit, i cili ju ofron shërbime dhe produkte:

- Tavane të varura

- Mure ndarëse

- Veshje të nënkulmave

- Veshje të mureve

- Materiale suvatuese

- Masa patinuese

- Dysheme të lëngshme dhe të thatë

- Ngjyra të jashtme dhe të mbrendshme

- Sisteme fasadash kontaktuese dhe ventiluese

- Sisteme zë-izoluese dhe akustike

- Hidroizolime dhe sistemin e ngjitsave të keramikës

- Sistemin për mirëmbatje dhe pastrim-profesional

- Sistemin e silikonave

- Sisteme për mbrotje pasive nga zjari (FireWin)

- Sisteme dhe produkte për shtëpi të parafabrikuara

- Sisteme termoizoluese

Shërbime

Dritare kontrolli
Dritare kontrolli
Knauf Cleaneo
Knauf Cleaneo
Knauf Safeboard
Knauf Safeboard
Knauf Soundboard
Knauf Soundboard
Mure me konstruksione metalike
Mure me konstruksione metalike
Pllaka zjarduruese
Pllaka zjarduruese
Sistemet rrezembrojtese
Sistemet rrezembrojtese
Solucion hidroizolimin e siperfaqes
Solucion hidroizolimin e siperfaqes
Suva e thate dhe Veshjet e murit me konstruksion
Suva e thate dhe Veshjet e murit me konstruksion
Suva me baze gipsi Mp 75
Suva me baze gipsi Mp 75
Suva me baze gipsi Rotband
Suva me baze gipsi Rotband
Sheetrock
Sheetrock
Tavane me pllake gipsi
Tavane me pllake gipsi
Tavanet Cleaneo Akustik
Tavanet Cleaneo Akustik
Mbrojtja nga zjarri ne Dysheme
Mbrojtja nga zjarri ne Dysheme
Tavane me konstruksion druri
Tavane me konstruksion druri
Tavane masive
Tavane masive
Materiale per shtrim dyshemeje
Materiale per shtrim dyshemeje
Mbrojtje nga zjarri ne mure
Mbrojtje nga zjarri ne mure
Termoizolim dhe modernizim me Knauf
Termoizolim dhe modernizim me Knauf
Aksesore catie Velux
Aksesore catie Velux
Dritare kontrolli per tavan
Dritare kontrolli per tavan
Profile ze izolues per ndertim te thate
Profile ze izolues per ndertim te thate
Shtresa papafingo me izolim te zjarrit dhe zerit
Shtresa papafingo me izolim te zjarrit dhe zerit
Tavan akustik i varur
Tavan akustik i varur

Katalogu

Katalog Knauf Albania
Katalog Knauf Albania

Historiku

Filloi çdo gjë nga një ide. Familja Knauf Vëllezërit Alfons (*18.7.1906) dhe Karl Knauf (*27.3.1909) kanë lindur në Lothringen, që atëherë ishte pjesë e Perandorisë Gjermane. I ati i tyre Matthias Knauf punonte fillimisht si supervizor miniere në minierë dhe më pas si përfaqësues miniere. Në vijim të kësaj tradite Alfons dhe Karl Knauf studiuan në fund të viteve 1920 për inxhinieri miniere në Berlin.

Vitet 1930 - 1932: Alfons dhe Karl Knauf morën të drejtat për shfrytëzim në një minierë gipsi në Shengen (Luksemburg) dhe hapën një fabrikë për suva gispi në Perl pranë lumit Mosel.

1949: Në Iphofenin e Frankonisë së ulët u krijua një fabrikë e re për suva gipsi1958: Ndërtimi i impiantit të parë për prodhimin e pllakës së gipsit në Iphofen.

Vitet 1960: Me suvanë lidhëse Rotband Knauf sjell në treg llaçin e parë të thatë për brenda me bazë gipsi të parapërgatitur në fabrikë.1964: Me MP75 Knauf zhvillon suvanë e parë me bazë gipsi për makineri dhe vendos me të një standard të vlefshëm që në atë kohë e deri më sot.

Vitet 1980: Knauf prezanton shtresën e parë vetëniveluese me bazë anhidriti.

1981: Pllaka speciale e gipsit Knauf Fireboard zgjeron linjën e produkteve të sistemit të thatë në departamentin e mbrojtjes nga zjarri me cilësi të lartë.
1982: Stukoja për fugat Knauf Uniflott lehtëson stukimin e pllakave ndërtimore të gipsit dhe përcakton një standard të ri.Njëkohësisht Knauf zhvillon këndin gjysëm të rrumbullakët të sheshtë (HRAK), i cili mund të stukohet pa shiritin fugëmbulues.
1985: Prezantim i Llaçit ngjitës dhe armues SM700 për ngjitjen dhe armimin e të gjitha sistemeve Knauf WARM-WAND.Në zhvillimin e tij të mëtejshëm SM700 pro vlen sot si gjithçkabërës mineral, universal për fasada dhe xoklaturë.

Vitet 1990-1993: Prezantimi i murit të parë me mbrojtje nga zjarri rrit aftësinë e performancës së ndërtimit të thatë modern.
1998: Mbyllja e xoklaturës Quix pa ura termike kujdeset për instalimin e mbylljeve perfekte dhe të thjeshta të sistemeve Knauf WARM-WAND.
1998: Shiriti izolues Katja Sprint kujdeset për një izolim perfekt kundër lagështirës që vepron nga poshtë tek ndërtimet e dyshemeve.
1998: Sistemi i Dyerve rrëshqitëse Knauf Krona fut dyert rrëshqitëse pa problem në çdo mur ndarës Knauf dhe realizon kështu përfitim në hapësirë ambjenti në rastin kur bëjmë ndërtim të ri ose modernizim.

Vitet 2000: Elementët dizenjues në formë V dhe shiritat dekorues hapin mundësi të reja dizenjimi për fasadat termike tek sistemet Knauf WARM-WAND.
2004: Me dyshemenë me pjesë të gatshme Knauf Brio zhvillohet nga Knauf nëpërmjet pllakave me fibër gipsi me veçori të larta mekanike një dysheme e përshtatshme për zë dhe zjarr izolim si edhe per montim të shpejtë në rast riparimi modern apo ndërtimi të ri.
2005: Me Knauf Diamant Knaufi vendos një etapë për ndërtimin e thatë me cilësi të lartë. Kjo pllakë gipsi bashkon zëizolim, mbrojtje nga zjarri, mbrojtje nga lagështira dhe fortësi të lartë për sipërfaqen.

Që nga viti 2005-2009: Fillon turi i parë i Knauf Werktage. Në shumë vendndodhje në Gjermani sipërmarrjet e Grupit Knauf prezantojnë inovacionet e tyre tek bota e profesionistëve. Koncepti synon një resonance të madhe në këtë sector. 

2010: Knauf zhvillon me suvanë e gipsit me makineri MP75 Diamant një sistem suvaje inovativ për sipërfaqe me kërkesa të larta mekanike. Pllaka speciale e gipsit Knauf Silentboard kujdeset për performanca të jashtëzakonshme zëizolimi.

Në vitin 2013 numri i vizitorëve ishte më tepër se 17.000.

Punë të kryera

Ambasador 3
Ambasador 3
Cineplex
Cineplex
Hotel Amadeus
Hotel Amadeus
Rolling Hills
Rolling Hills
Teg
Teg
Tirana Logistic Park
Tirana Logistic Park
Veranda TEG
Veranda TEG
Tirana Business Park
Tirana Business Park
Sallillari
Sallillari
Porsche Albania
Porsche Albania
Hotel ne qytetin e Gjirokastres
Hotel ne qytetin e Gjirokastres
Call Center Tirane
Call Center Tirane
Zyrat e gazsjellesit TAP
Zyrat e gazsjellesit TAP
Bougainville Sarande
Bougainville Sarande
Objekt banimi ne Bulqize
Objekt banimi ne Bulqize
Aeroporti I Prishtines Adem Jashari
Aeroporti I Prishtines Adem Jashari
Bougenville
Bougenville
CINEPLEX
CINEPLEX
Credins Bank
Credins Bank
Hilton Garden Inn
Hilton Garden Inn
Hotel Plaza
Hotel Plaza
Hotel Swiss Diamond
Hotel Swiss Diamond
Hotel Venus
Hotel Venus
Kompleksi MAGNET
Kompleksi MAGNET
Muzeu i Etnografise ne Korce
Muzeu i Etnografise ne Korce
Muzeu i Etnografise
Muzeu i Etnografise
Orange House ne Ankara (Turqi)
Orange House ne Ankara (Turqi)
Pallati i Drejtesise
Pallati i Drejtesise
Panorama Residence
Panorama Residence
Punimet KNAUF ne Teatrin e Operas dhe Baletit (TOB) ne Tirane
Punimet KNAUF ne Teatrin e Operas dhe Baletit (TOB) ne Tirane
Qendra Spitalore Nene Tereza
Qendra Spitalore Nene Tereza
Qershia
Qershia
Royal Plaza
Royal Plaza
Senator Hotel
Senator Hotel
Stadiumi I Prishtines Fadil Vokrri
Stadiumi I Prishtines Fadil Vokrri
Stadiumi i Shkodres
Stadiumi i Shkodres
Teatri i Korces i realizuar me dysheme teknike Knauf Gifafloor
Teatri i Korces i realizuar me dysheme teknike Knauf Gifafloor
Teatri i ri i Korces
Teatri i ri i Korces
Tirana Bussines Park
Tirana Bussines Park
Tirana International School
Tirana International School
Tirana Ring Center
Tirana Ring Center
Toptani Center
Toptani Center
Xheko Imperial
Xheko Imperial
Air albania
Air albania
Miamar
Miamar
Qendra Spitalore Universitare Nene Teresa QSUT
Qendra Spitalore Universitare Nene Teresa QSUT
Teatri i Operas dhe Baletit
Teatri i Operas dhe Baletit
Yacht Hotel
Yacht Hotel
Fasada Aquapanel, Flower Hotel and Spa ne Golem
Fasada Aquapanel, Flower Hotel and Spa ne Golem
Galeria Shopping Mall
Galeria Shopping Mall
Hotel Emerald
Hotel Emerald
Hotel Garden
Hotel Garden
Delfin Resort
Delfin Resort
IVY Residence
IVY Residence
Spitali Pediatrik Sheikha Fatima
Spitali Pediatrik Sheikha Fatima
Prishtina Mall
Prishtina Mall
Park Plazza
Park Plazza
Manami Hotel
Manami Hotel
Kolegji Universum
Kolegji Universum
Hotel Trofta
Hotel Trofta
Grand Hotel Belushi
Grand Hotel Belushi
Four Points by Sheraton
Four Points by Sheraton
American School of Kosova
American School of Kosova

Aplikacioni KNAUF SHQIP

KNAUF vjen afër jush në çdo vend ku ju jeni. Mjafton të na kërkoni dhe ne jemi aty më afër se kurrë. KNAUF SHQIP mund ta gjeni në të gjithë Smartphone-t me sistem operativ Android dhe IOS (Playstore & Appstore).

Një aplikacion ku do gjeni çdo gjë rreth KNAUF:

 

- Sistemet Knauf

- Dokumentat Knauf

- Tregtarët

- Përpunuesit

- Arkitekt / Inxhinier

- Seminaret

- Video, Njoftimet

- Produktet , Kalkulatori , Kontakt

 

ZGJIDHJA JUAJ JEMI NE KNAUF!

Video