Secondary Adv

MAG Service

 

Përshkrimi

Mag Service shpk i specializuar në ofrimin e zgjidhjeve me performancë të lartë ne  sektorin e presionit te larte hydraulik. Firma ka një gamë të madhe të produkteve standarde dhe të bërë me porosi e cila ka siguri dhe inxhinieri precize në cilësi. Nga produktet në prodhim të shërbimit të dedikuar konsumatorëve dhe mbështetje,Mag service shpk e di se çfarë është e rëndësishme për ju. Montim dhe instalim, riparim dhe mirëmbajtje të makinerive që përdoren për punimet e ndërtimit si dhe kryerja e shërbimeve të ndryshme inxhinieriko-mekanike të çdo lloji që përdoren në aktivitetet përkatese të përcaktuara në pikën e mësipërme të këtij objekti.

Çfarë ofron

Firma Mag Service shpk ofron një shumëllojshmëri aksesorësh dhe pjesë këmbimi për makineri të rënda.  Tek Mag service do të gjeni cdo gjë që kërkoni: Pompa dhe pistona ,shpendaresa, tubo fresibel, vajra hidraulike, gomina per skavatore, skrepa, fadroma, vinca, aksesore per skavatore, pjese kembimi tuba, mbeshtetese tubash, rakorderi per presion te larte, rakorderi inoksi, tapa, rondele, bashkues metrik ermeto, rakorderi per matjen e presionit, manometra, rakodreri per presion te ulet, rakorderi per tuba frenash, pajisje ajri per makineri,  shternguese, fasheta, pajisje hidraulike, pompa, pajisje kavosh, pjese motorri, bronzina, dinamo, kemishe piston, kollodok, setguarnicioni, piston, motorino, testate; Zinxhire gome; Pompa, grup timoni, pjese pompe, pompa hidraulike, pompa kambio, pompa ndihmese, pompa uji, pompaci, filtrat ajri, filtra vaji te motorrit, filtra separator kompresor ajri, malie zinxhiri, spinota, bokulla, pllaka, rrula, rrota drejtuese e dhembezuese si dhe bullona te llojeve dhe fortesive te ndryshme,  dhembe per kovat, maja gerryese asfalti dhe pusesh, etj.         

 

Mag Service shpk ju ofron servis të plotë të makinerive tuaja në cdo kohë dhe në kohë rekord. Nëse kërkoni pjesë këmbimi dhe aksesorë tek Mag service do të gjeni gjithcka në cilësinë e ofruar.

Shërbime

Aksesore per eskavatore
Aksesore per eskavatore
Pjese kembimi
Pjese kembimi
Pjese kembimi per makineri te renda
Pjese kembimi per makineri te renda
Pajisje kembimi per makineri
Pajisje kembimi per makineri
Pjese kembimi per traktore
Pjese kembimi per traktore
Pjese kembimi per makineri ndertimi
Pjese kembimi per makineri ndertimi
Pjese nderrimi per makineri
Pjese nderrimi per makineri
Pistona
Pistona
Pjese kembimi per makineri te renda
Pjese kembimi per makineri te renda
Repart servisi makinerishe ne Fier
Repart servisi makinerishe ne Fier
Riparime dhe servise traktoresh
Riparime dhe servise traktoresh
Riparim traktori
Riparim traktori
Servis per makineri te renda
Servis per makineri te renda
Servis per makineri ndertimi
Servis per makineri ndertimi
Servis eskavatoresh
Servis eskavatoresh
Riparime ne kantier
Riparime ne kantier
Riparime makinerishe te renda
Riparime makinerishe te renda
Mirembajtje makinerishe te renda
Mirembajtje makinerishe te renda
Zinxhire per eskavatore
Zinxhire per eskavatore
Vinc
Vinc
Tuba mbeshtjelleseper makineri
Tuba mbeshtjelleseper makineri
Kavo dhe tuba mbeshtjelles
Kavo dhe tuba mbeshtjelles
Kavo celiku
Kavo celiku
Repart riparim pistonash
Repart riparim pistonash
Repart saldimi ne Fier
Repart saldimi ne Fier
Barenim Detaljesh
Barenim Detaljesh
Tornime
Tornime
Saldime me oksigjen, me elektrode dhe me argon
Saldime me oksigjen, me elektrode dhe me argon
Redifikim Detaljesh te Ndryshme
Redifikim Detaljesh te Ndryshme
Frezime Detaljesh
Frezime Detaljesh
Presim tubo hidraulike te presionit te larte
Presim tubo hidraulike te presionit te larte
Prodhim pistonash hidraulik per cdo lloj mjeti te rende dhe pajisjeve industriale hidraulike
Prodhim pistonash hidraulik per cdo lloj mjeti te rende dhe pajisjeve industriale hidraulike
Riparim i rrulave per cdo lloj eskavatori
Riparim i rrulave per cdo lloj eskavatori
Riparime motoresh anije
Riparime motoresh anije
Servis total makineri per perpunimin e gurit
Servis total makineri per perpunimin e gurit

Punë të kryera

MAG Service1416320841
MAG Service1416320849
Big Dozer Komatsu
Big Dozer Komatsu
CAT 305 CR remond total i sapo perfunduar
CAT 305 CR remond total i sapo perfunduar
CAT 330D
CAT 330D
CAT 350LME
CAT 350LME
HITACHI remond total i sapo nisur
HITACHI remond total i sapo nisur
JCB 3CX Remond total i sapo kryer
JCB 3CX Remond total i sapo kryer
Komatsu 240 NLC
Komatsu 240 NLC
Riparim per gurthyese
Riparim per gurthyese
Skrep CAT 432D rimond total i sapo kryer
Skrep CAT 432D rimond total i sapo kryer
BITELLI C100
BITELLI C100
CATERPILLAR 432D
CATERPILLAR 432D
FIAT HITACHI EX 255
FIAT HITACHI EX 255
KOMATSU PC 210-7.
KOMATSU PC 210-7.
Barenim Kollone Caterpillar 325C
Barenim Kollone Caterpillar 325C
Makineri per perpunimin e gurit, Servis total
Makineri per perpunimin e gurit, Servis total
Riparim i Kambios CAT 428C
Riparim i Kambios CAT 428C
Riparim i minieskavatorit Kobelco ne MAG SERVICE
Riparim i minieskavatorit Kobelco ne MAG SERVICE
Riparim i reduktorit te rotullimit, Komatsu PC 240-6
Riparim i reduktorit te rotullimit, Komatsu PC 240-6
Riparim i Shperndaresit JCB 8052 ne Repartin e pompave Hidraulike
Riparim i Shperndaresit JCB 8052 ne Repartin e pompave Hidraulike
Riparim Pompe Hidraulike Kawasaki K3V 112L
Riparim Pompe Hidraulike Kawasaki K3V 112L
Riparim Reduktor Rotullimi te Kollones se Sondes te Cpimit ne Repartin e Pompave Hidraulike
Riparim Reduktor Rotullimi te Kollones se Sondes te Cpimit ne Repartin e Pompave Hidraulike
Vinxh Ferrari 2 ton, Riparim total
Vinxh Ferrari 2 ton, Riparim total
Kontroll dhe riparim vinci
Kontroll dhe riparim vinci
Kontroll periodik makinerish
Kontroll periodik makinerish
Nderrim Korone Rotullimi i vinxhit Liebherr
Nderrim Korone Rotullimi i vinxhit Liebherr
Riparim Fadrome
Riparim Fadrome
Riparime makinerish te renda
Riparime makinerish te renda
Servis total makinerie
Servis total makinerie
Servis, riparim dhe pjese kembimi ne makineri
Servis, riparim dhe pjese kembimi ne makineri
Barenim i Bazamentit Te Koves VOLVO L330D
Barenim i Bazamentit Te Koves VOLVO L330D
Barenim i Koves CAT 320C
Barenim i Koves CAT 320C
Cat 323D, Riparim total i kollones me bokulla dhe spinota
Cat 323D, Riparim total i kollones me bokulla dhe spinota
Reparti i Pistonave, Riparim dhe Testim i Pistonit te Kamionit MAN
Reparti i Pistonave, Riparim dhe Testim i Pistonit te Kamionit MAN
Riparim i Korpusit te vinxhit 120t
Riparim i Korpusit te vinxhit 120t
Riparim i Syrit te Pistonit
Riparim i Syrit te Pistonit
Riparim Kambio Allison ne Repartin Hidraulik
Riparim Kambio Allison ne Repartin Hidraulik
Riparim Kambio JCB 3CX
Riparim Kambio JCB 3CX
Riparim Reduktor Rotullimi Komatsu PC 240-6
Riparim Reduktor Rotullimi Komatsu PC 240-6
Riparim Total i Caterpillar 315C.Riparim i sistemit Hidraulik dhe Bokullat e Kollones
Riparim Total i Caterpillar 315C.Riparim i sistemit Hidraulik dhe Bokullat e Kollones
Thike e Re per Kove  Fiat hitachi EX255
Thike e Re per Kove Fiat hitachi EX255

Partnere

CaterpillarJCBfiat_hitachiKomatsuliebherrDimax Albania

Teknologjia

       

       

       

       

Video