Secondary Adv

ZANIDURALUMIN

 

Përshkrimi

Zani Duralumin (Zani Window), operon ne treg qe prej vitit 2000, te specializuar ne ofrimin e nje game te gjere dhe cilesore produktesh xhami si: Dyer, Dritare, Fasada xhami, Kangjella xhami, Panele kompozite alumini, Kangjella xhami. Kemi përfunduar me sukses projekte si Apartamente, Vila, Ndërtesa Banimi, Bare, Restorante, Hotele, Zyra, Qendra Tregtare etj. 

Perse te zgjidhni Zani Duralumin?

 

1. Ekspertizë dhe Profesionalizëm

Zani Windows ofron këshilla dhe udhëzime ekspertësh gjatë gjithë procesit, nga konsultimi fillestar i projektimit deri te instalimi, duke siguruar që klientët të marrin vendime të informuara dhe të arrijnë rezultatet e dëshiruara.

 

2. Personalizime 

Pavarësisht madhësisë, dizajnit, ngjyrave ose funksionalitetit, Zani Windows prodhon dritare alumini të personalizuara, kangjella xhami me porosi etj, që plotësojnë në mënyrë të përsosur estetikën dhe vizionin tuaj të ndërtimit.

 

3. Cilësi Superiore

Cdo produkt është prodhuar duke përdorur materiale të cilësisë së lartë, duke siguruar qëndrueshmëri, jetëgjatësi dhe performancë të besueshme.

 

Çfarë ofron

Zani Duralumin ofron: 

- Dyer, dritare, dritare alumini dhe plastike të cilat plotësojnë nevojat dhe ambiciet arkitekturore në shtëpine tuaj. 

- Sisteme alumini me ure termike për të arritur mbrojtjen maksimale të temperaturave të ambientit tuaj dhe shume seri të ndryshme per t'u përshtatur per hapësirat tuaja të mëdha dhe të vogla dhe per ti bërë ato te punojne ne menyre te perkryer qe ju te ndani ambjentin e jashtëm nga ai i brendshmi.

- Fasada të vazhduara strukturale dhe gjysemstrukturale duke i veshur ato me xhama të gjitha llojeve sipas kërkesës se secilit. 

- Izolim termik të dyfishtë, Xhama antipanik, të blinduar. Fasada të kombinuara me veshje me kompozit (albond, etalbond, jbond, etj).

Shërbime

Dritare alumini, plastike,PVC
Dritare alumini, plastike,PVC
Grrila per dyer dhe dritare
Grrila per dyer dhe dritare
Kangjella xhami
Kangjella xhami
Montim fasada xhami
Montim fasada xhami
Porta xhami dhe porta me fotoelemente
Porta xhami dhe porta me fotoelemente
Prodhim dyer dhe dritare alumini
Prodhim dyer dhe dritare alumini
Tenda dielli cilesore me cope ose me xham
Tenda dielli cilesore me cope ose me xham
Veshje me kompozit
Veshje me kompozit
Dyer te brendshme alumini, plastike, PVC
Dyer te brendshme alumini, plastike, PVC
Dyer te jashtme Alumini
Dyer te jashtme Alumini
Dyer te jashtme te blinduara alumini
Dyer te jashtme te blinduara alumini
Vetrata xhami me porosi
Vetrata xhami me porosi
Punime per fasada xhami
Punime per fasada xhami
Fasada me veshje kompozit
Fasada me veshje kompozit
Vetrata panoramike
Vetrata panoramike

Punë të kryera

Godine sherbimesh ne Lezhe
Godine sherbimesh ne Lezhe
Objekt administrate fabrike ne Lac
Objekt administrate fabrike ne Lac
Tarrace xhami
Tarrace xhami
Mbyllje ballkoni me xham
Mbyllje ballkoni me xham
Kafaz xhami per ashensor
Kafaz xhami per ashensor
Mbyllje me vetrate xhami
Mbyllje me vetrate xhami
Vetrata me rreshqitje
Vetrata me rreshqitje
Fasada me veshje panel kompozit
Fasada me veshje panel kompozit
Kompletim dyer,dritare kangjella per pallat
Kompletim dyer,dritare kangjella per pallat
Parmak xhami San Pietro
Parmak xhami San Pietro
Bologna, Italy
Bologna, Italy
Fasade kompozit, Ontario
Fasade kompozit, Ontario
Kajo Karafili
Kajo Karafili
Dritare dhe dyer alumini ne godine banimi
Dritare dhe dyer alumini ne godine banimi
Mbyllje ambienti me dritare alumini sipas kerkeses
Mbyllje ambienti me dritare alumini sipas kerkeses
Parmake xhami per shkalle te brendshme
Parmake xhami per shkalle te brendshme
Vetrate xhami ne tarrace vile private
Vetrate xhami ne tarrace vile private
Kangjella xhami, Punim per shkalle te brendshme
Kangjella xhami, Punim per shkalle te brendshme
Parmake xhami me strukture alumini
Parmake xhami me strukture alumini
Punim sistem vetrate e dyfishte per mbyllje ambienti
Punim sistem vetrate e dyfishte per mbyllje ambienti
Punim vetrate xhami
Punim vetrate xhami
Vetrate panoramike me palosje
Vetrate panoramike me palosje
Vetrate xhami faqe muri, punim pa kornize
Vetrate xhami faqe muri, punim pa kornize
Dritare alumini, Universitet Shteteror
Dritare alumini, Universitet Shteteror
Fakulteti i Shkencave Sociale
Fakulteti i Shkencave Sociale
Fasade xhami per Godine Biznesi
Fasade xhami per Godine Biznesi
Furnizim me dyer dritare, shtepiza pushimi
Furnizim me dyer dritare, shtepiza pushimi
Kangjella xhami ne ballkone banesash
Kangjella xhami ne ballkone banesash
Kompletim me dritare alumini dhe plastike, Institucion arsimor
Kompletim me dritare alumini dhe plastike, Institucion arsimor
Raiffeisen Bank, Fasade dhe Dritare
Raiffeisen Bank, Fasade dhe Dritare
Skylight
Skylight
Veshje me panel kompozit dhe dritare alumini
Veshje me panel kompozit dhe dritare alumini
Vetrate xhami me palosje per ballkon vile
Vetrate xhami me palosje per ballkon vile
Vile private, ACM Cladding Windows
Vile private, ACM Cladding Windows
Vile private, Bifolding Glass System
Vile private, Bifolding Glass System
Vini Pharma
Vini Pharma

Partnere

zani-alumilzani-skyreach

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZANIDOORAL (@zanidooral)