Secondary Adv

K-AKS

 

Përshkrimi

Shoqeria K-AKS Sh.p.k prej 21 vjetesh, nëpermjet një procesi të gjate investimesh, kërkimesh dhe studimesh, tregton me shumicë dhe pakicë mbi 4000 artikuj për profilet e aluminit dhe plastikës, hekurit dhe nënprodukteve tyre, në të gjithë Ballkanin. Bashkëpunimi yne me kërkues, dizenjator, arkitekt dhe prodhues te dyerve dhe dritareve, teknikë të makinerive me CNC, na ka dhënë kënaqësinë të hedhim në treg, produktet më cilësore me cmimin me të mire.

Qëllimi ynë është të operojme me efikasitet dhe integritet në të gjithë Ballkanin, fale nje stafi te kualifikuar dhe ambicioz, te njihemi si më të mirët ,në sytë e klientëve, furnitorëve dhe punonjësve tanë. K-AKS Sh.p.k shtrihet në të gjithe qytetet kryesore te Shqipërisë ,Kosovës e Malit te Zi me 13 magazina shitje ,si dhe futja ne prodhim prej vitit 2015,në fabrikën tonë prej 8000 m2, të një game të gjerë artikujsh te Pvc-se, celikut, aluminit, na forcon pozitat dominuese në treg.

Çfarë ofron

1.REPARTI  I TEKNOLOGJISE  MEKANIKE DHE PRECISIONIT  K-AKS  

Punime mekanike me teknologji speciale  dhe precision te larte 

Stampa fusion  alumini

Punime me Freze  dhe Torno  CNC 

Frezime  deri ne  2000 x 1000 x 800 mm

Tornime  Cnc  Φ300 x1000

Frezime /Tornime  tradicionale  

Retifikime  deri ne  500 x1200 mm

Prerje  me fije deri ne  350 x250x250 me 5 Akse

Edm  Punime me elektroerozion

Temperime  deri ne  1200 grade celcius 

Niturime  me dimensione  1150 x750 x400 mm

Salle  metrologjike  per menaxhimin dhe kontrollin  e cilesise sipas  standarteve. 

 

2.Stampimi I metaleve ne precizion 

-Nga projektimi dhe  prodhimi I stampave te trancimit dhe progresive deri ne produktin final.

-Prodhim I stampave per kompani qe operojne ne fusha si : mjekesi, elektronike, automobila, kamera etj.

-Ofrojme gjithashtu vecmas  sherbimin e stampimit.

-Qe nga viti 2015, ne jemi te perkushtuar te ofrojme zgjidhje konkurruese per klientet tane ne te gjithe boten.

-Prodhimi behet me 13 makineri me teknologjine me te avancuar, qe variojne nga 10 deri ne 400 ton.

 

3.Projektim  dhe prodhim te stampave te injeksionit  dhe ekstruzionit plastike .

Nga projektimi dhe prodhimi I stampes deri ne injeksionin dhe ekstruzionin e prodhimit me makineri Mono dhe Co-ekstruzion.

Makinerite e ekstruzionit jane nga 40 ton deri ne 400 ton.

 

4.KARPENTERIA  K-AKS  ju ofron ; 

Projektime  dhe Prodhime  te konstruksioneve te ndryshme metalike, fasada, kapanone, veranda, lokale etj.  

Dyer dhe dritare me profile hekuri Secco Srl.

Prerje me laser 6000W me dimensione 4000mm x 2000mm. 

Prerje me spesor 25 mm  deri ne  gjeresi  2000mm 

Kthime me piegatrice  deri ne 6000 mm 

Kalandrime  cilindrike dhe konike  me spesor  deri ne 12mm.

Kalandrime  tubash  cnc  per profile te ndryshme 

Saldime  Tig -Mig  

Presa trancimi me dimensione te ndryshme nga 10 ton deri ne 400 ton.

Presa me injeksion Plastike 130 ton deri ne 450 ton.

 

5.TRAJTIME  TË SIPËRFAQES SË METALEVE  

-Pastrime te siperfaqeve te  metaleve  me procese te ndryshme . Larje automatike me solucione dhe acid. 

Pastrim me rere dhe me gure.

-Veshje e siperfaqeve te metaleve  me 

zink , nikel krom  ,qeramik ,flake zinc, fosfatizim MG, me dimensione deri ne 6000mm gjatesi, 900mm gjeresi  dhe 2000 mm thellesi. 

Veshje e siperfaqeve  me dimensione  te medha  me zink dhe alumin  ne objekte te perfunduara.

-Anodizimi I aluminit me ngjyra te ndryshme.

- Lyerje me puder dhe klasikete lengshme . 

 

Shërbime

Akses kontroll biometrik
Akses kontroll biometrik
Barriera automatike per hyrje te autorizuar
Barriera automatike per hyrje te autorizuar
Brava elektrike me pin (kod)
Brava elektrike me pin (kod)
Brava magnetike per dyer
Brava magnetike per dyer
Brava me akses kontrolli nepermjet aplikacionit smartphone
Brava me akses kontrolli nepermjet aplikacionit smartphone
Brava per qepen dhe porta automatike
Brava per qepen dhe porta automatike
Brava, Cilindra per dyer dhe dritare
Brava, Cilindra per dyer dhe dritare
Motorra per qepena, tenda dielli, grila
Motorra per qepena, tenda dielli, grila
Pistona parkingu
Pistona parkingu
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Porta antizjarr (Hekur dhe Inox)
Porta antizjarr (Hekur dhe Inox)
Porta Automatike Rrotulluese per Qendra Tregetare, Hotele, Banka
Porta Automatike Rrotulluese per Qendra Tregetare, Hotele, Banka
Porta garazhi
Porta garazhi
Porta industriale me palosje
Porta industriale me palosje
Porta industriale per Fabrika, Magazina, Punishte
Porta industriale per Fabrika, Magazina, Punishte
Freza, Punto, Inserte, Mandrino, Thika, Suporto filetimi, Morseta modulari
Freza, Punto, Inserte, Mandrino, Thika, Suporto filetimi, Morseta modulari
Punime me freza, torno CNC per alumin, hekur, bronz, inoks
Punime me freza, torno CNC per alumin, hekur, bronz, inoks
Galvanizim, Zinkim, Nikelim, Kromim
Galvanizim, Zinkim, Nikelim, Kromim
Pastrim per siperfaqe metalike
Pastrim per siperfaqe metalike
Sisteme filtrimi per uje dhe ajer
Sisteme filtrimi per uje dhe ajer
Aksesore per montimin e dyerve dhe dritareve alumini dhe PVC
Aksesore per montimin e dyerve dhe dritareve alumini dhe PVC
Aksesore per persiane alumini
Aksesore per persiane alumini
Doreza plastike, alumini, inoxi per dyer,dritare dhe xham
Doreza plastike, alumini, inoxi per dyer,dritare dhe xham
Grila Luxor
Grila Luxor
Grila plastike me litar
Grila plastike me litar
Guarnicione PVC dhe EPDM per dyer dhe dritare
Guarnicione PVC dhe EPDM per dyer dhe dritare
Mekanizma per dritare me dy hapje Wasistas
Mekanizma per dritare me dy hapje Wasistas
Rrjeta mizash per dyer dritare
Rrjeta mizash per dyer dritare
Rrula per dyer dhe dritare me rreshkitje
Rrula per dyer dhe dritare me rreshkitje
Silikon, Adeziva, Shkuma
Silikon, Adeziva, Shkuma
Vegla dhe mjete ndihmese per punime dyer, dritare, xhama
Vegla dhe mjete ndihmese per punime dyer, dritare, xhama
Gabina dushi
Gabina dushi
Mentesha per dyer dritare
Mentesha per dyer dritare
Mekanizma dhe aksesore per porta me palosje
Mekanizma dhe aksesore per porta me palosje
Motorra per automatizimin e portave industriale, rezidenciale, porta hekuri
Motorra per automatizimin e portave industriale, rezidenciale, porta hekuri

Katalogu

Katalog K-AKS
Katalog K-AKS
Katalog K-AKS
Katalog K-AKS
Katalog K-AKS
Katalog K-AKS
Katalog K-AKS

Punë të kryera

Kabinet me hlp per mesimdhenie
Kabinet me hlp per mesimdhenie
Montim i spigotave
Montim i spigotave
Motorr Ergo per porta hekuri
Motorr Ergo per porta hekuri
Motorr per porta hekuri Quiko Italy
Motorr per porta hekuri Quiko Italy
Ndarje me Hpl, tualete
Ndarje me Hpl, tualete
Ndarje te tualeteve me HPL
Ndarje te tualeteve me HPL
Porte me palosje Durres
Porte me palosje Durres
Porte me fotoelement, Lezhe
Porte me fotoelement, Lezhe
Porte me fototelement, Durres
Porte me fototelement, Durres

Partnere

1master2esinplast3Iseo4cisa5sautoolbredadisecfainplasthammer1iTeckinteklifenortonokumaPadillasoudalUmtoolsteknomasyontauitaliaSesamoschumantoolsAGBTOPP srlSECCOPm metaliMandelliGemma groupDefoBERARDIOperaASA

Dyqanet - Magazina - Fabrika

1. Durres | Adresa: Rruga Tirana,lagja 14 Shkozet. Cel: +355 69 20 84 357
2. Tirane | Adresa: Rruga Bardhyl. Cel: +355 67 60 27 686
3. Tirane | Adresa: Rruga teodor Keko, Unaza e re. Cel: +355 67 60 60 698
4. Shkoder | Adresa: Lagjja Perash. Cel: +355 69 20 84 372
5. Lezhe | Adresa: Lagjja Shtraus. Cel: +355 67 60 60 693
6. Fier | Adresa: Lagjja Kryengritja e Fierit prane ish UMB. Cel: +355 68 20 50 337
7. Korce | Adresa: Rruga Muzaka. Cel: +355 67 39 52 769
8. Vlore | Adresa: Rruga transballkanike perballe gjykates apelit. Cel: +35568 20 55 925
9. Fushe Kruje | Adresa: Rruga Nacionale. Cel: +355 67 60 60 694
10. Fushe-Kosove | Adresa: Rruga Lidhja e Pejes, Magjistralia Prishtine. Cel: +38349684111 ; E-mail: info.kosove@k-aks.com
11. Magazina Qendrore | Adresa: Sukth, Durres. Cel: +355 69 20 75 641
12. Fabrika K-AKS | Adresa: Katund i ri, Durres. Cel: +355 67 60 60 696
13. Kavaje | Adresa: Fshati Shtodher, Komuna Helmas. Cel +355682002605

REPARTI ITEKNOLOGJISE MEKANIKE DHE PRECISIONIT K-AKS ju ofron:

-Punime mekanike me teknologji speciale dhe precision te larte
-Projektim dhe prodhim Stampa , injeksion plastike , -Stampa trancimi progresive
-Stampa fusion alumini
-Punime me Freze dhe Torno CNC
-Frezime deri ne 2000 x 1000 x 800 mm
-Tornime Cnc Φ300 x1000
-Frezime /Tornime tradicionale
-Retifikime deri ne 500 x1200 mm
-Prerje me fije deri ne 350 x250x250 me 5 Akse
-Edm Punime me elektroerozion
-Temperime deri ne 1200 grade celcius
-Niturime me dimensione 1150 x750 x400 mm
-Salle metrologjike per menaxhimin dhe kontrollin e cilesise sipas standarteve.


Sisteme parkimi nga firma Viatron

Teknologjia italiane e sistemeve të parkimit nga firma Viatron vjen në Shqipëri vetëm nga K-AKS Shpk ǁ Industri Projektim Sherbim

Ne ofrojmë një gamë të gjërë të teknologjive të sistemeve të parkimit, duke filluar nga sistemet e thjeshta me një terminal hyrje dhe pagesë në kasën manuale me operator e deri tek sistemet më të sofistikuara me shumë terminale hyrje, pagesë me kasë automatike e sistem të leximit të targave. K-aks Shpk mund të realizojë të gjitha projektet, sipas kërkesave tuaja! Të gjithë produktet kanë të stampuar origjinen e tyre italiane dhe ju mund ti kontrolloni lehtësisht. Ne ofrojmë montimin e sistemeve me garanci teknike në të gjithë qytetet e Shqipërisë dhe jashtë saj.

 

Video është e shkeputur nga projekti në proçes në Shengjin. Falenderojmë të gjithë klientët për besimin e dhënë tek ne!