Secondary Adv

K-AKS

 

Përshkrimi

Shoqeria K-AKS Sh.p.k prej 21 vjetesh, nëpermjet një procesi të gjate investimesh, kërkimesh dhe studimesh, tregton me shumicë dhe pakicë mbi 4000 artikuj për profilet e aluminit dhe plastikës, hekurit dhe nënprodukteve tyre, në të gjithë Ballkanin. Bashkëpunimi yne me kërkues, dizenjator, arkitekt dhe prodhues te dyerve dhe dritareve, teknikë të makinerive me CNC, na ka dhënë kënaqësinë të hedhim në treg, produktet më cilësore me cmimin me të mire.

Qëllimi ynë është të operojme me efikasitet dhe integritet në të gjithë Ballkanin, fale nje stafi te kualifikuar dhe ambicioz, te njihemi si më të mirët ,në sytë e klientëve, furnitorëve dhe punonjësve tanë. K-AKS Sh.p.k shtrihet në të gjithe qytetet kryesore te Shqipërisë ,Kosovës e Malit te Zi me 13 magazina shitje ,si dhe futja ne prodhim prej vitit 2015,në fabrikën tonë prej 8000 m2, të një game të gjerë artikujsh te Pvc-se, celikut, aluminit, na forcon pozitat dominuese në treg.

Çfarë ofron

TRAJTIME TË SIPËRFAQES SË METALEVE:  

-Pastrime të sipërfaqeve të metaleve me procese të ndryshme  

-Veshje e sipërfaqeve të metaleve me zink, nikel, krom, qeramik, flake zinc 

-Veshje e sipërfaqeve me dimensione të medha me zink dhe alumin  

- Lyerje me pudër dhe klasike. 

 

KARPENTERIA K-AKS ju ofron:

- Projektime dhe Prodhime të konstruksioneve të ndryshme metalike  

- Prerje me spesor 25 mm deri ne gjerësi  2000mm 

- Kthime me piegatrice deri në 6000 mm 

- Kalandrime cilindrike dhe konike me spesor

- Kalandrime tubash cnc për profile të ndryshme 

- Saldime Tig -Mig.

 

REPARTI I TEKNOLOGJISË MEKANIKE DHE PRECISIONIT  K-AKS ju ofron: 

- Punime mekanike me teknologji speciale dhe precision të lartë  

- Projektim dhe prodhim Stampa, injeksion plastike, Stampa trancimi progresive  

- Stampa fusion alumini 

- Punime me Freze dhe Torno CNC  

- Frezime deri ne 2000 x 1000 x 800 mm 

- Tornime Cnc Φ300 x1000

- Frezime /Tornime tradicionale   

- Retifikime deri në 500 x1200 mm 

- Prerje me fije deri në 350 x250x250 me 5 Akse 

- Edm Punime me elektroerozion 

- Temperime deri në 1200 grade celcius  

- Niturime me dimensione 1150 x750 x400 mm 

 -Salle metrologjike për menaxhimin dhe kontrollin e cilësisë sipas standarteve

Shërbime

Akses kontroll biometrik
Akses kontroll biometrik
Barriera automatike per hyrje te autorizuar
Barriera automatike per hyrje te autorizuar
Brava elektrike me pin (kod)
Brava elektrike me pin (kod)
Brava magnetike per dyer
Brava magnetike per dyer
Brava me akses kontrolli nepermjet aplikacionit smartphone
Brava me akses kontrolli nepermjet aplikacionit smartphone
Brava per qepen dhe porta automatike
Brava per qepen dhe porta automatike
Brava, Cilindra per dyer dhe dritare
Brava, Cilindra per dyer dhe dritare
Motorra per qepena, tenda dielli, grila
Motorra per qepena, tenda dielli, grila
Pistona parkingu
Pistona parkingu
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Porta antizjarr (Hekur dhe Inox)
Porta antizjarr (Hekur dhe Inox)
Porta Automatike Rrotulluese per Qendra Tregetare, Hotele, Banka
Porta Automatike Rrotulluese per Qendra Tregetare, Hotele, Banka
Porta garazhi
Porta garazhi
Porta industriale me palosje
Porta industriale me palosje
Porta industriale per Fabrika, Magazina, Punishte
Porta industriale per Fabrika, Magazina, Punishte
Freza, Punto, Inserte, Mandrino, Thika, Suporto filetimi, Morseta modulari
Freza, Punto, Inserte, Mandrino, Thika, Suporto filetimi, Morseta modulari
Punime me freza, torno CNC per alumin, hekur, bronz, inoks
Punime me freza, torno CNC per alumin, hekur, bronz, inoks
Galvanizim, Zinkim, Nikelim, Kromim
Galvanizim, Zinkim, Nikelim, Kromim
Pastrim per siperfaqe metalike
Pastrim per siperfaqe metalike
Sisteme filtrimi per uje dhe ajer
Sisteme filtrimi per uje dhe ajer
Aksesore per montimin e dyerve dhe dritareve alumini dhe PVC
Aksesore per montimin e dyerve dhe dritareve alumini dhe PVC
Aksesore per persiane alumini
Aksesore per persiane alumini
Doreza plastike, alumini, inoxi per dyer,dritare dhe xham
Doreza plastike, alumini, inoxi per dyer,dritare dhe xham
Grila Luxor
Grila Luxor
Grila plastike me litar
Grila plastike me litar
Guarnicione PVC dhe EPDM per dyer dhe dritare
Guarnicione PVC dhe EPDM per dyer dhe dritare
Mekanizma per dritare me dy hapje Wasistas
Mekanizma per dritare me dy hapje Wasistas
Rrjeta mizash per dyer dritare
Rrjeta mizash per dyer dritare
Rrula per dyer dhe dritare me rreshkitje
Rrula per dyer dhe dritare me rreshkitje
Silikon, Adeziva, Shkuma
Silikon, Adeziva, Shkuma
Vegla dhe mjete ndihmese per punime dyer, dritare, xhama
Vegla dhe mjete ndihmese per punime dyer, dritare, xhama
Gabina dushi
Gabina dushi
Mentesha per dyer dritare
Mentesha per dyer dritare
Mekanizma dhe aksesore per porta me palosje
Mekanizma dhe aksesore per porta me palosje
Motorra per automatizimin e portave industriale, rezidenciale, porta hekuri
Motorra per automatizimin e portave industriale, rezidenciale, porta hekuri

Katalogu

Katalog K-AKS
Katalog K-AKS
Katalog K-AKS
Katalog K-AKS

Partnere

1master2esinplast3Iseo4cisa5sautoolbredadisecfainplasthammer1iTeckinteklifenortonokumaPadillasoudalUmtoolsteknomasyontauitaliaSesamoschumantoolsAGBTOPP srlSECCOPm metaliMandelliGemma groupDefoBERARDIOperaASA

Dyqanet - Magazina - Fabrika

1. Durres | Adresa: Rruga Tirana,lagja 14 Shkozet. Cel: +355 69 20 84 357
2. Tirane | Adresa: Rruga Bardhyl. Cel: +355 67 60 27 686
3. Tirane | Adresa: Rruga teodor Keko, Unaza e re. Cel: +355 67 60 60 698
4. Shkoder | Adresa: Lagjja Perash. Cel: +355 69 20 84 372
5. Lezhe | Adresa: Lagjja Shtraus. Cel: +355 67 60 60 693
6. Fier | Adresa: Lagjja Kryengritja e Fierit prane ish UMB. Cel: +355 68 20 50 337
7. Korce | Adresa: Rruga Muzaka. Cel: +355 67 39 52 769
8. Vlore | Adresa: Rruga transballkanike perballe gjykates apelit. Cel: +35568 20 55 925
9. Fushe Kruje | Adresa: Rruga Nacionale. Cel: +355 67 60 60 694
10. Fushe-Kosove | Adresa: Rruga Lidhja e Pejes, Magjistralia Prishtine. Cel: +38349684111 ; E-mail: info.kosove@k-aks.com
11. Magazina Qendrore | Adresa: Sukth, Durres. Cel: +355 69 20 75 641
12. Fabrika K-AKS | Adresa: Katund i ri, Durres. Cel: +355 67 60 60 696
13. Kavaje | Adresa: Fshati Shtodher, Komuna Helmas. Cel +355682002605

REPARTI ITEKNOLOGJISE MEKANIKE DHE PRECISIONIT K-AKS ju ofron:

-Punime mekanike me teknologji speciale dhe precision te larte
-Projektim dhe prodhim Stampa , injeksion plastike , -Stampa trancimi progresive
-Stampa fusion alumini
-Punime me Freze dhe Torno CNC
-Frezime deri ne 2000 x 1000 x 800 mm
-Tornime Cnc Φ300 x1000
-Frezime /Tornime tradicionale
-Retifikime deri ne 500 x1200 mm
-Prerje me fije deri ne 350 x250x250 me 5 Akse
-Edm Punime me elektroerozion
-Temperime deri ne 1200 grade celcius
-Niturime me dimensione 1150 x750 x400 mm
-Salle metrologjike per menaxhimin dhe kontrollin e cilesise sipas standarteve.