Secondary Adv

Weiss Profil Albania

 

Përshkrimi

Weiss Profil Albania shpk operon në tregun Shqiptar qe prej vitit 2009 si pjesë e kompanisë Weiss Profil në Bullgari. Kompania është e fokusuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të profileve të aluminit, profileve plastike, aksesorëve, etj. Krijimi i kompanisë Weiss Profil Albania erdhi si rrjedhojë e natyrshme e përvojës dhe eksperiencës së gjatë në shumë shtete të Europës. Weiss Profil Albania është sinonim i cilësisë superiore në sektorin e profileve, e specializuar për të ofruar zgjidhje fleksible dhe ideale për çdo strukturë, duke respektuar projektin dhe veçoritë e tij. Faktor i rëndësishëm në produktet e Weiss Profil është lidhja me arritjet e fundit shkencore.

Weiss Profil është një markë e njohur në tregun ndërkombëtar. Prodhimet e saj janë të pranishme në tregun rumun, me tre magazina në qytetin e Bukureshtit, Timisoara dhe Cluj dhe janë tepër të preferuara nga përdoruesit rumunë në zgjedhjen e dritareve. Weiss Profil ka zyra shitje në Serbi, Shqipëri, dhe kohët e fundit edhe në Mozambik. Produktet e saj kanë zënë vend edhe në tregjet e Maqedonisë, Bosnje dhe Hercegovinës, Greqisë, Ukrainës, Kroacisë, Moldavisë, Gjeorgjisë, Belgjikës, Gjermanisë, Nigerisë, Spanjës, Italisë, Kazakistanit, Uzbekistanit, Hungarisë, Anglisë dhe SHBA-së.

Çfarë ofron

Tashmë, Weiss Profil sjell produkte të reja dhe inovative në treg, si dhe ofron për klientët e saj shumëllojshmëri ngjyrash për profilet PVC! 

 

Të gjitha produktet që mbajnë emrin e markës Weiss Profil, janë të një kualitetit të lartë dhe janë përshtatur me kërkesat moderne të mjedisit dhe natyrës urbane, me qëllim mbrojtjen e shëndetit  të njeriut. Sistemet e aluminit dhe PVC-së që dalin nga prodhimet e Weiss Profil përmbushin të gjitha standartet e Bashkimit Europian.


“Klienti është gjithmonë i pari”, nisur nga kjo, me qëllimin e vetëm komfortin e klientit, kompania filloi të bashkëpunojë me shkencëtarë nga UCTM  (Universitetin e Kimisë, Teknologjisë dhe Metalurgjisë) në zhvillimin e teknologjive dhe produkteve të reja, duke përfshirë teknologjinë e prodhimit pa plumb të sistemeve të dritareve PVC, për të cilat Weiss Profil është e para kompani që e futi në tregun Bullgar, dhe më pas në atë Shqipëtar.

Për të qënë në gjëndje që të ofrojë produktet më cilësore në treg, kompania ka pajisur repartin e prodhimit me makineri të klasës më të lartë profesionale. Weiss Profil punon me pajisje të markave të tilla si "Cincinnati" (Austri), "Krauss Maffei" (Gjermani), "Technoplast" (Austri), "Greiner" (Gjermani), "Plasmek" (Itali), "Biltel" (Turqi), "Fux" (Austri). Gjithashtu kompania ka një edhe bazë shumë të mirë të pajisur më vegla pune nga marka të tilla si : "Makino" (Japoni), "Sharmilles" (Zvicër), "Rais" (Bullgari), "Aberlink" (Angli), etj.

Shërbime

Dritare alumini
Dritare alumini
Fasade strukturale
Fasade strukturale
Kangjella alumini
Kangjella alumini
Sisteme alumini
Sisteme alumini
Profile alumini
Profile alumini
Rrjete mizash per dyer dhe dritare
Rrjete mizash per dyer dhe dritare
Shkume dhe silikon
Shkume dhe silikon
Aksesore per rreshqitje dyersh dhe dritaresh
Aksesore per rreshqitje dyersh dhe dritaresh
Aksesore Hendel
Aksesore Hendel
Brava per dyer alumini
Brava per dyer alumini
Doreza dhe aksesor per dyer alumini
Doreza dhe aksesor per dyer alumini
Doreza dhe aksesore per dyer PVC
Doreza dhe aksesore per dyer PVC
Profile Alumini per dyer
Profile Alumini per dyer
Profile alumini per dritare
Profile alumini per dritare
Profile alumini per dyer dhe dritare
Profile alumini per dyer dhe dritare
Profile plastike per Dyer dhe Dritare
Profile plastike per Dyer dhe Dritare
Sisteme alumini per dyer dritare
Sisteme alumini per dyer dritare
Sisteme PVC per dyer dritare
Sisteme PVC per dyer dritare
Fasada xhami alumini
Fasada xhami alumini
Veshje alukobond per fasada
Veshje alukobond per fasada

Katalogu

Katalog Weiss Profil Albania
Katalog Weiss Profil Albania

Historiku

Historia e "Weiss Profili" fillon në vitin 2003 kur kompania është themeluar. Një vit më vonë, ajo u rendit tashmë ndër kompanitë kryesore bullgare në prodhimin e profileve PVC dhe të aluminit. Misioni ynë është që të ofrojme profile PVC, alumini dhe fasada, zgjidhje praktike dhe të zgjuara të sistemeve për të gjitha llojet e ndërtesave.

Në vitet e fundit ne kemi qenë te fokusuar ne zgjerimin e tregjeve tanë, rrjedhimisht duke u bërë te njohur dhe të kërkuar jo vetëm në Bullgari, por edhe ndërkombëtarisht. Rreth 80% e prodhimit tonë është duke eksportuar në mbi 25 vende. Të aftë për të prodhuar një kapacitet vjetor prej mbi 25.000 ton.

Baza e prodhimit është e vendosur në një park në një sipërfaqe prej 14.000 metra katrore dhe ka makina moderne të teknologjisë së lartë dhe pajisje që na japin besim se ne mund ti ofrojmë klientëve sistemet tona PVC dhe alumini, dritaret dhe gjithe produktet e tjera në nivel evropian dhe me cilësi superiore.

Ekipi i "Weiss Profili" i kalon 500 persona, të cilin ne e vlerësojmë dhe nxisim të menduarit kreativ, kualifikim të lartë profesional dhe entuziazëm. Përpiqemi për krijimin e produkteve të reja dhe zgjidhje që zbatohen në prodhimin e aluminit dhe PVC dritareve. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me Universitetin e Kimisë, Teknologjisë dhe Metalurgjisë, dhe si rezultat i punës sonë shfaqen zhvillime të reja që me sukses zbatohen si për prodhimin e PVC profileve për dritare dhe sistemet e fasadës WPW 5000.

"Weiss Profil" është kompania e parë bullgare, e cila ka futur teknologjine për prodhimin e dritareve PVC me stabilizues të padëmshme pa plumb, duke marrë një qëndrim të fortë në mbrojtjen e mjedisit dhe kujdesit për shëndetin e klientëve tanë.

Punë të kryera

Shkolle ne Bruksel
Shkolle ne Bruksel
Ndertese per zyre ne Itali
Ndertese per zyre ne Itali
Spital, Maputo, Mozambique
Spital, Maputo, Mozambique
Godine shkolle ne Belgjike
Godine shkolle ne Belgjike
Godine spitali ne Belgjike
Godine spitali ne Belgjike
Godina azili ne Itali
Godina azili ne Itali
Weiss Profil Albania1529666267
Weiss Profil Albania1529666281
Weiss Profil Albania1529666607
Weiss Profil Albania1529666651
Weiss Profil Albania1529666682
Weiss Profil Albania1529666701
Weiss Profil Albania1529930135
Weiss Profil Albania1529930246
Weiss Profil Albania1529930289
Weiss Profil Albania1529930305
Weiss Profil Albania1529930321
Weiss Profil Albania1529930352
Weiss Profil Albania1529930377
Weiss Profil Albania1529930395
Weiss Profil Albania1529930409
Vendosje dyer dritare per projekt ndertimi
Vendosje dyer dritare per projekt ndertimi
Vendosje Dritare me Weiss Profile per godina
Vendosje Dritare me Weiss Profile per godina
Shkolla profesionale Petro Sota
Shkolla profesionale Petro Sota
Qytet studenti
Qytet studenti
Montim porte kryesore per objekt (Porte plastike e jashtem)
Montim porte kryesore per objekt (Porte plastike e jashtem)
Hotel ne Golem
Hotel ne Golem
Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Wp5000 Sistem
Wp5000 Sistem
Vetrate xhami me profile Weiss
Vetrate xhami me profile Weiss
Sisteme dyersh per kompleks eventesh
Sisteme dyersh per kompleks eventesh
Profile pvc per godine banimi
Profile pvc per godine banimi
Profil alumini imitim druri
Profil alumini imitim druri
Dere me profile Weiss Profil 72mm
Dere me profile Weiss Profil 72mm
Dere model Energy 72 mm Nusbaun ne salle eventesh
Dere model Energy 72 mm Nusbaun ne salle eventesh
Dritare me profile Weiss Profil ne projekt ndertimi
Dritare me profile Weiss Profil ne projekt ndertimi
Dritare model WEISS PROFIL 72 mm
Dritare model WEISS PROFIL 72 mm
Dritare PVC 72mm Weiss Profil ne kompleks banimi
Dritare PVC 72mm Weiss Profil ne kompleks banimi
Dritare Weiss Profil ne kapanon industrial
Dritare Weiss Profil ne kapanon industrial
Dyer dhe dritare Weiss Profil, Shkolla 9 vjecare Ahmetaq
Dyer dhe dritare Weiss Profil, Shkolla 9 vjecare Ahmetaq
Hotel Kolombo, Berat
Hotel Kolombo, Berat
Vendosje dritare Weiss Profil ne godine sherbimi
Vendosje dritare Weiss Profil ne godine sherbimi
Vendosje dritaresh Weiss Profil ne godine banimi
Vendosje dritaresh Weiss Profil ne godine banimi
Vendosje dyer dhe dritare Weiss Profil ENERGY 72 mm
Vendosje dyer dhe dritare Weiss Profil ENERGY 72 mm
Vetrate xhami me profile Weiss Profil ne godine sherbimi
Vetrate xhami me profile Weiss Profil ne godine sherbimi
Godine industriale me dritare Weiss Profil
Godine industriale me dritare Weiss Profil
Profile Weiss Profil, Vendosje ne objekt
Profile Weiss Profil, Vendosje ne objekt
Vendosje dyer, dritare me profile Weiss Profil
Vendosje dyer, dritare me profile Weiss Profil
Furnizim ne objekt me dyer dhe dritare Weiss Profile
Furnizim ne objekt me dyer dhe dritare Weiss Profile
Godine banimi, Vendosje dyer dritare Weiss Profile
Godine banimi, Vendosje dyer dritare Weiss Profile
Prodhim dyer dritare me profile Weiss per godine banimi
Prodhim dyer dritare me profile Weiss per godine banimi

Certifikime

Të gjitha produktet që mbajnë markën Weiss Profil, janë të cilësisë së lartë dhe janë përshtatur me kërkesat moderne të mjedisit urban dhe mbrojtjes së natyrës dhe shëndetit të njeriut. 

 

Sistemet e dritareve prej alumini dhe PVC që dalin nga prodhimi ynë plotësojnë të gjitha standardet evropiane të cilësisë. Kjo është e çertifikuar me ISO 9001, ISO 14001 dhe ISO 18001, të cilat përfaqësojnë grupe standardesh të njohura ndërkombëtarisht në sistemet e menaxhimit të cilësisë dhe mjedisit.