Secondary Adv

Arba Dekor

 

Përshkrimi

Arba Dekor punon në tregun shqiptar që nga viti 1997, duke bashkëpunuar me prodhuesit më të mirë nga Belgjika dhe Hollanda për të ofruar produkte të cilësisë së lartë, në fushën e mbuluesave të dyshemesë të tillë si mokete, tapete, PVC (Linoleum), parkete, sixhade. Produktet tona janë si të gamës rezidenciale ose domestike, ashtu edhe të gamës komerciale dhe komerciale-industriale.

Çfarë ofron

Arba Dekor ofron cilësinë më të mirë të moketeve, PVC-ve (linoleumeve) dhe parketeve për ambientet e hotelerive, të zyrave, të dyqaneve me shitje me pakicë, hapësirave të call-center, ambienteve të kujdesit shëndetësor (klinika dentare, kirurgjikale, etj.), në fushën e edukimit (si kopshte, shkolla, universitete), në industrinë e argëtimit, kinemave dhe bibliotekave.


Për ambientet rezidenciale, Arba Dekor sjell një portofol të gjërë produktesh cilësore si tapete, rrugica, sixhade dhe mokete e PVC (linoleum) të profilit rezidencial. Gjithashtu disponojmë produkte për veshje të brëndshme të makinave të tipit automotiv.

Arba Dekor ofron lloje të ndryshme të Pcv linoleumit:

Pvc linoleum për ambjentet e kujdesit shëndetësor , 

Pvc lineloum për spitale 

Pvc linoleum për klinika dentare 

Pvc linoleum për klinika stamotologjike 

Pvc linoleum për klinika kirurgjikale 

Pvc linoleum për azile 

Pvc linoleum për ambjente sportive 

Pvc linoleum për fusha basketbolli ,volejbolli 

Pvc linoleum për salla baleti 

Pvc linoleum për pallate sportive 

Pvc linoleum për fitness gym 

Pvc linoleum për hotele 

Pvc linoleum për hotele me ndodhje në bregdet 

Pvc linoleum me rezistencë të lartë ndaj lagështirës 

Pvc linoleum për ambjente të brendshme shtëpie 

Pvc linoleum për kuzhina dhoma gjumi 

Pvc linoleum për shtrime ambjentesh 

Shërbime

Dyqan moketesh, tapetesh, rrugicash
Dyqan moketesh, tapetesh, rrugicash
PVC per spitale dhe klinika
PVC per spitale dhe klinika
Mokete lehtesisht te lashme
Mokete lehtesisht te lashme
Mokete ne shitje me shumice dhe pakice
Mokete ne shitje me shumice dhe pakice
Mokete per hotele
Mokete per hotele
PVC Linoleum per palestra
PVC Linoleum per palestra
Mokete per shtrim dyshemeje
Mokete per shtrim dyshemeje
Rrugica dhe tapete belge
Rrugica dhe tapete belge
Mokete per shtrim makinash
Mokete per shtrim makinash
Rrugica per shtepi
Rrugica per shtepi
Shtrim dyshemeje me linoleum per hotele
Shtrim dyshemeje me linoleum per hotele
PVC linoleum per shtepi
PVC linoleum per shtepi
Tapete te leshta
Tapete te leshta
Moket bari artificial per fusha sportive
Moket bari artificial per fusha sportive
Tapete ne shitje
Tapete ne shitje
Tapete per dhoma gjumi dhe sallone
Tapete per dhoma gjumi dhe sallone
Tapete per dhoma hotelesh
Tapete per dhoma hotelesh
Tapete polypropileni
Tapete polypropileni

Punë të kryera

Hotel- Shtrim me moket klasik
Hotel- Shtrim me moket klasik
Rinas, salla Vip - shtrim moket
Rinas, salla Vip - shtrim moket
Hotel - shtrim moketi
Hotel - shtrim moketi
Hotel-shtrim me moket
Hotel-shtrim me moket
Hotel - shtrim me moket
Hotel - shtrim me moket
Zyrat ALBSIIG - shtrim me moket
Zyrat ALBSIIG - shtrim me moket