Secondary Adv

Emko

 

Përshkrimi

Prezente prej shumë vitesh në tregun shqiptar, EMKO ka nisur fillimisht aktivitetin në fushën e mobilimit të zyrave brenda dhe jashtë vendit. Brenda një periudhe kohore shumë të shkurtër, EMKO orientoi dhe zgjeroi aktivitetin e saj në dy drejtime: në prodhim-montimin e elementëve specifik të mobilimit të institucioneve arsimore private dhe publike ( klasa, laboratore , salla auditoriumi etj.) dhe në mobilimin tërësor të zyrave sipas të gjitha kushteve bashkëkohore.

 

Gërshetimi i vizionit të drejtuesve të saj me profesionalizmin teknik të stafit,  ka përmbushur gjithmonë kërkesat e klienteve jo vetëm në shpejtësi, sasi dhe cilesinë e produktit, por edhe në asistencën teknike të ofruar në cdo kohë.Duke qënë një emër tashmë i afirmuar në tregun e Shqipërisë, Kosovës, dhe Maqedonisë, një ndër objektivat kryesore të kompanisë EMKO është të bëhet një pikë referimi ndërkombëtare në fushat ku ushtron aktivitetin.

Një nga partnerët kryesorë të kompanisë EMKO Sh.p.k. në Itali, është kompania IVARS S.p.a., pjesë e TWINS GROUP. Falë bashkëpunimit disa-vjecar, EMKO  ka marrë përfaqësinë për tregëtimin e produkteve të ndryshëm të kësaj kompanie. Partnerë të tjerë të kompanisë EMKO Sh.p.k. në Itali janë OMSI S.r.l. dhe METALMECCANICA ALBA S.r.l., të dyja pjesë të TWINS GROUP. Që prej vitit 2010, EMKO sh.p.k. është paisur me certifikatën e cilësisë UNE-EN-ISO 9001/08 për fushat: “Projektim dhe prodhim mobiljesh për zyra dhe institucione”.

 

Jemi eksportues i vetem nga Shqiperia qe eksportojme poltrorina dhe karrige rrotulluese dhe statike per zyra dhe institucione te ndryshme. Kemi filialin tone Emko Arredo me nje hapsire 100 m katror ne Fushe Kosove Prishtine ku mund te gjesh te gjitha produktet tona.

Ne vitin 2014, EMKO sh.p.k  eshte pajisur me keto certifikata:
-certifikaten  e cilesise  UNE-EN-ISO 14001/04 per fushat: : “Projektim dhe prodhim mobiljesh për zyra dhe institucione”
-certifikaten per sistemin e integruar te manaxhimit BS PASS 99 per fushat: “Projektim dhe prodhim mobiljesh për zyra dhe institucione”
-certifikaten per sistemin e manaxhimit te shendetit dhe sigurise ne pune OHSAS 18001:2007 per fushat: “Projektim dhe prodhim mobiljesh për zyra dhe institucione”.
Ne vitin 2016,EMKO sh.p.k  eshte pajisur me kete certifikate:
-certifikaten per sistemin e menaxhimit te cilesise ne saldim UNI EN ISO 3834-2:2006 per fushat: “Projektim dhe prodhim mobiljesh për zyra dhe institucione”.

Çfarë ofron

EMKO ka nisur fillimisht aktivitetin në fushën e mobilimit kopshteve, shkollave dhe universiteteve brenda dhe jashtë vendit. Brenda një periudhe kohore shumë të shkurtër, EMKO orientoi dhe zgjeroi aktivitetin e saj në dy drejtime:


1.    Në prodhim-montimin e elementëve specifik të mobilimit të institucioneve arsimore private dhe publike ( klasa, laboratorë, salla auditoriumi, etj)
2.    Në mobilimin tërësor të zyrave sipas të gjitha kushteve bashkëkohore.
 Gërshetimi i vizionit të drejtuesve të saj me profesionalizmin teknik të stafit,  ka përmbushur gjithmonë kërkesat e klienteve jo vetëm në shpejtësi, sasi dhe cilësinë e produktit, por edhe në asistencën teknike të ofruar në cdo kohë.

Shërbime

Karrige tre vendeshe
Karrige tre vendeshe
Karrige dy vendeshe
Karrige dy vendeshe
Mobilje per klasa shkolle
Mobilje per klasa shkolle
Tavolina per salla kompjuterash
Tavolina per salla kompjuterash
Karrige pune me rrotullim
Karrige pune me rrotullim
Prodhim mobiljesh per zyra
Prodhim mobiljesh per zyra
Tavolina mbledhjesh
Tavolina mbledhjesh
Sirtariera
Sirtariera
Tavolina pune
Tavolina pune
Kolltuqe zyrash
Kolltuqe zyrash
Rafte zyre per dosje
Rafte zyre per dosje
Mobilje per salla auditoresh
Mobilje per salla auditoresh
Tavolina per mbledhje
Tavolina per mbledhje
Tavolina kompjuteri per shkolla
Tavolina kompjuteri per shkolla
Tavolina per salla mbledhje
Tavolina per salla mbledhje
Tavolina per Universitete
Tavolina per Universitete
Tavolina per zyra
Tavolina per zyra
Tavolina Universiteti
Tavolina Universiteti
Banga shkolle
Banga shkolle
Karrige per kinema,auditor
Karrige per kinema,auditor
Karrige metalike per pritje
Karrige metalike per pritje
Kompletim me karrige per salla mesimore
Kompletim me karrige per salla mesimore
Kompletim sallash per kinema me ulese
Kompletim sallash per kinema me ulese
Ndenjese per kinema
Ndenjese per kinema
Poltrona per salla kinemaje
Poltrona per salla kinemaje
Arredime, mobilime per kopshte
Arredime, mobilime per kopshte
Karrige per salla seminaresh
Karrige per salla seminaresh
Mobilim ambjente priteje
Mobilim ambjente priteje
Tavolina per salla auditori
Tavolina per salla auditori
Karrige dhe tavolina laboratori
Karrige dhe tavolina laboratori

Katalogu

Katalog Emko

Historiku

“Duam të ecim gjithmonë përpara, të rritemi, të jetojmë dhe të ndihemi komfort së bashku.”

 

Shoqëria tregtare Emko është një kompani disa vjecare në tregun shqiptar. Që në fillimet e saj Emko u tregua e kujdesshme të plotësojë kërkesat e klientëve të saj, duke u impenjuar në kërkime dhe zhvillime të produkteve të reja dhe në qëndrushmërinë e standarteve të cilësisë. EMKO ka organizuar një rrjet shumë të efektshëm të agjentëve që e mbështesin vazhdimisht shitjet brenda dhe jashtë vendit. Produktet e Emko janë rezultat i krijimtarisë dhe praktikës, të mbështetur nga një staf i kualifikuar dhe një teknologji e avancuar.

Një ndër objektivat kryesore të Emkos është të bëhet një pikë referimi ndërkombëtare në mobilimin dhe arredimin e zyrave, institucioneve, shkollave, etj. Saktësia dhe shpejtësia e ofrimit janë faktorë thelbësore të një rëndësie primare. Gjithashtu jemi në dijeni se të jesh inovative sot, do të thote të jesh në gjendje të drejtosh zhvillimin e së nesërmes, duke ju ofruar klientëve tanë përfitime reale dhe në përputhje me kohën.

Punë të kryera

Universiteti Zoja e Keshillit te Mire
Universiteti Zoja e Keshillit te Mire
Universiteti pavarsia Vlore
Universiteti pavarsia Vlore
Universiteti i Vlores
Universiteti i Vlores
Universiteti i arteve
Universiteti i arteve
Universiteti Globus Kosove
Universiteti Globus Kosove
Universiteti FS Noli Korce
Universiteti FS Noli Korce
UET
UET
TBU
TBU
Shkolla Ernest Koliqi 1
Shkolla Ernest Koliqi 1
Shkolla Ernest Koliqi 2
Shkolla Ernest Koliqi 2
Shkolla Ernest Koliqi 3
Shkolla Ernest Koliqi 3
Shkolla Ernest Koliqi 4
Shkolla Ernest Koliqi 4
FEA
FEA
Faik Konica Laborator
Faik Konica Laborator
Faik Konica Laborator 1
Faik Konica Laborator 1
Rozafa , Kampusi Elbasan
Rozafa , Kampusi Elbasan
Kompletim salle auditori me karrige tavolina
Kompletim salle auditori me karrige tavolina
Platforma Amfiteatri
Platforma Amfiteatri
Kinemaja me e vjeter ne vend
Kinemaja me e vjeter ne vend
Salla ekonomise, karrige per salle auditori
Salla ekonomise, karrige per salle auditori
Salle auditori me poltrona
Salle auditori me poltrona
Spitali Amerikan 3
Spitali Amerikan 3
Universiteti Internacional i Mitrovices
Universiteti Internacional i Mitrovices
Universiteti Sporteve Luarasi
Universiteti Sporteve Luarasi
Auditor Luarasi
Auditor Luarasi
Shkolla 9 vjecare Kosova
Shkolla 9 vjecare Kosova
Salle multifunksonale Cerrik
Salle multifunksonale Cerrik

Partnere

omsiivars

Certifikime

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emko Alb (@emko.alb) on

Filiale

Distributori 1: Stacioni fundit i Vaqarrit, Tirane, Albania;
Fabrika: Peze Helmes, Tirane, Albania;
Filiali 1:  Fushe-Kosove, Prishtine ; Cel: 0037744212185;
Filiali 2:  Vulgari 71, Selanik, Greqi ; Cel: 00306936795386;