Secondary Adv

ArfaNet

 

Përshkrimi

Arfanet sh.p.k është krijuar si kompani e pavarur ne vitin 2013. Me pare aktiviteti i kësaj kompanie kryhej brenda kompanisë mëmë që është ArfaNet Shpk.  ArfaNet Shpk ofron shitjen me shumicë dhe pakicë të gjithë gamës së artikujve të sinjalit televiziv tokësor e satelitor, të thjeshtë dhe të përqendruar për hotele dhe rezidenca banimi, duke qënë lider në Shqipëri për sistemet televizive duke ofruar asistencë teknike në projektimin, instalimin dhe shërbimin periodik të mirëmbajtjes së tyre.

Historiku i kompanisë tonë në lidhje me sistemet e ndryshme të hotelerisë daton në vitin 2004. Kemi filluar aktivitetin me SISTEMET E PËRQËNDRUARA televizive të hoteleve, të godinave të banimit, vilave, apartamenteve... etj. Prezenca jonë ndër vite në këtë treg është fryt i importit, tregtimit dhe instalimeve të sistemeve të ndryshme në Shqipëri dhe Kosovë.

 

Kohët e fundit SIGURIA është një nga kërkesat më të mëdha të konsumatorit, si rrjedhojë instalimi i sistemeve më të mira të sigurisë kërkon gjithnjë e më shumë kujdes, në mënyrë që t’i gjendemi sa më pranë të gjitha kërkesave në rritje të klientëve tanë. Përpjekjet tona për të evoluar dhe përsosur shërbimet tona duke ndjekur me ritëm pritshmëritë n’a kanë klasifikuar si një nga kompanitë më të besueshme në treg.

SOT ... Ne jemi në gjendje të ofrojmë zgjidhje të plotë, për cilindo lloj sistemi të rrymave të ulëta për hoteleri dhe jo vetëm. Njëri nga bashkëpunëtorët tanë kryesor është kompania "FORCE" në Greqi, për një pjesë të sistemeve të hotelerisë të mbështetura në patentën e FOX dhe StarPro, si dhe marka të tjera mirënjohura Botërore dhe Europiane si: Honeywell, Napko, Cofem, Geovision, Detektomat, Longse, Polytron, Lemco, Terra, Olympia Electronics, Famaval, Engel, SAB, FTA Inverto, GT-SAT...etj. Të gjitha produktet dhe sistemet e këtyre kompanive janë komfort standarteve Europiane të pajisura me çertifikime përkatëse për mallrat dhe shërbimet e tyre.

Ndër vite tregojmë kujdes të vazhdueshëm në burimet tona njerëzore, pranë ArfaNet do të gjeni të punësuar të kualifikuar si në instalime ashtu edhe shërbime të ndryshme që ofrojmë për hotele dhe jo vetëm. Ne ndjekim me kujdes zhvillimet teknologjite të ofruara jo vetëm nga partnerët tanë, por gjithashtu frekuentojmë panaire të ndryshme ndërkombëtare me qëllim që të jemi gjithnjë të informuar dhe të pregatitur për çdo sfidë teknologjike në fushën ku Ne operojmë. ArfaNet ofron asistencë të vazhdueshme me kontrata bashkëpunimi për mirëmbajtjen e pajisjeve, kontrollin periodik të tyre (për të eleminuar në maksimum difektet) si dhe riparimin e difekteve të ndryshme të krijuara gjatë përdorimit apo edhe keq-përdorimit të pajisjeve apo sistemeve.

Çfarë ofron

ArfaNet ofron asistencë të vazhdueshme me kontrata bashkëpunimi për mirëmbajtjen e pajisjeve, kontrollin periodik të tyre (për të eleminuar në maksimum difektet) si dhe riparimin e difekteve të ndryshme të krijuara gjatë përdorimit apo edhe keq-përdorimit të pajisjeve apo sistemeve.

Sistemet kryesore:

-BRAVAT E NDRYSHME me karta dhe sistemet e menaxhimit të tyre. Modelet janë me dizajn dhe ngjyra të ndryshme për t’u përshtatur me strukturën vizuale të hoteleve. Patentat e sistemeve të bravave janë Europiane, Austriake, Italiane, Spanjolle dhe nga kompani me emër dhe përvojë të gjatë në treg.

-SIGURESA ME KARTË apo "Energy Savers" me qëllim kursimin e konsumit të energjisë nëpër hotele.

-"DOOR BELL SYSTEM", me evidentimin e numrave të dyerve të çdo dhome dhe komunikimin e nevojshëm vizual të kërkesave apo nevojave të çdo dhome.

-Sistem PARALAJMËRUES ZJARRI.

-Sistem "SOS TOILET".

-SISTEM ALARMI i kombinuar edhe me systemin "Sos Toilet" i cili survejon zona të ndryshme me akses të limituar nëpër hotele dhe sinjalizon në çdo moment për lëvizjen apo hapjen e tyre.

-SISTEM TELEVIZIV i përqëndruar për hoteleri, me kanale të lira, kanale me pagesë apo kombinim të dy llojeve të kanaleve televizive në varësi të kërkesave të hotelit. Sistemi ka fleksibilitet në ndryshimin e kanaleve sipas kërkesave të hoteleve të ndikuar edhe nga kombësia e vizitorëve apo klientëve. Sistemi është i monitoruar çdo moment nga distanca nëpermjet internetit.

-SISTEM TELEFONIK i hotelit me çentral dixhital enkas për hoteleri ose edhe me system "Voip" apo system hybrid i cili në varësi të numrit të dhomave apo pozicioneve të godinave të ndryshme, ofron lehtësira të mëdha financiare dhe teknologjike.

-SISTEM "WI-FI" për të gjithë hotelin në çdo ambient të brendshëm apo të jashtëm të tij, me përdorues të kontrolluar dhe i manaxhuar në një formë profesionale të tillë që... çdo klient në çdo moment ka akses të plote në internet me tërë paisjet e tij pa shqetësuar apo penguar çdo klient tjetër të hotelit.

-PAJISJET E SINJALISTIKES me ndriçim 24 orë të sistemeve informuese për daljet e emergjencës së hoteleve apo ambienteve të ndryshme.

-SISTEMET E VËZHGIMIT me kamera analoge apo IP në varësi të preferencave të hoteleve dhe duke bërë sugjerimet tona për zgjidhjet më të mira.

-SISTEM PARKIMI INTELIGJENT i cili vepron ose në bazë të njohjes automatike të targave nga kamerat ose në bazë të hyrjeve e daljeve me biletë e me pagesë ne raport me kohën e qëndrimit në ambientet e parkimit.

-PAKETAT E HIGJENËS DHE LUKSIT për hoteleri sikundër jane shampot apo detergjentët e ndryshëm për hoteleri.

-HOTEL AUTOMATION në rastet kur kërkohet teknologji shumë e avancuar nëpër hotele në lidhje me komandimin nga celulari të çdo detaji në hotel duke nisur nga hapja e derës së dhomës e deri në komandimin e ndriçimeve apo funksione të tjera.

Shërbime

Aksesore vetesherbimi per hoteleri
Aksesore vetesherbimi per hoteleri
Brava dhe aksesore saune
Brava dhe aksesore saune
Brava elektronike per hoteleri
Brava elektronike per hoteleri
Brava hotelerie me lexues karte
Brava hotelerie me lexues karte
Centrale telefonik per hoteleri per telefona analog dhe dixhital
Centrale telefonik per hoteleri per telefona analog dhe dixhital
Cipa per brava Mifare
Cipa per brava Mifare
IP TV per hoteleri
IP TV per hoteleri
Karta per hotele te teknologjise RF Temic 125khz dhe Mifare 13.56Mhz
Karta per hotele te teknologjise RF Temic 125khz dhe Mifare 13.56Mhz
Kasaforta elektronike per hoteleri
Kasaforta elektronike per hoteleri
Lexues kartash per akses kontroll ne hyrje qendrore
Lexues kartash per akses kontroll ne hyrje qendrore
Minibar ftohes per dhoma hoteli
Minibar ftohes per dhoma hoteli
Sisteme alarmi per hoteleri
Sisteme alarmi per hoteleri
Sisteme dhe Panele informative per dyer (Doorbell System)
Sisteme dhe Panele informative per dyer (Doorbell System)
Sisteme mbrojtje dhe zbulimi nga zjarri
Sisteme mbrojtje dhe zbulimi nga zjarri
Sisteme menaxhimi per hoteleri
Sisteme menaxhimi per hoteleri
Sisteme televizive per kanale me pagese dhe kanale te lira
Sisteme televizive per kanale me pagese dhe kanale te lira
Sisteme vezhgimi dhe sigurie per hoteleri
Sisteme vezhgimi dhe sigurie per hoteleri
Sisteme WiFi per hoteleri
Sisteme WiFi per hoteleri
Software per hoteleri
Software per hoteleri
Tharese flokesh per hoteleri
Tharese flokesh per hoteleri
Sisteme parkimi inteligjent per komplekse
Sisteme parkimi inteligjent per komplekse
Sisteme Sos Toilet per pallate
Sisteme Sos Toilet per pallate
Sisteme Telefonike Digital (VOIP) dhe Analog per hotele
Sisteme Telefonike Digital (VOIP) dhe Analog per hotele
Sisteme wi-fi per banesa
Sisteme wi-fi per banesa
TV Systeme dhe IPTV Interactive System per hotel
TV Systeme dhe IPTV Interactive System per hotel

Katalogu

Katalog ArfaNet
Katalog ArfaNet
Katalog ArfaNet

Punë të kryera

Hotel Belconti
Hotel Belconti
Hotel Rozafa
Hotel Rozafa
Hotel Shkelzeni
Hotel Shkelzeni
Mondial Hotel
Mondial Hotel
Morina Palace
Morina Palace
Palace Hotel
Palace Hotel
Santa Quaranta
Santa Quaranta
Kompleksi Premium
Kompleksi Premium
Prince Adriatic Resort
Prince Adriatic Resort
Valta shpk - Qeparo
Valta shpk - Qeparo
Hotel Crusier, Ulqin
Hotel Crusier, Ulqin
Hotel Bushi Tropoje
Hotel Bushi Tropoje
Unik Hotel, Tirane
Unik Hotel, Tirane
Hotel Yatch, Vlore
Hotel Yatch, Vlore
Hotel Veri, Peshkopi
Hotel Veri, Peshkopi
Hotel ne Velipoje
Hotel ne Velipoje
Brilliant Hotel,Spa
Brilliant Hotel,Spa
Delight Hotel, spa
Delight Hotel, spa
Gloria Place
Gloria Place
Hotel Bonita
Hotel Bonita
Hotel Troja, Istog
Hotel Troja, Istog
Jonufer,Vlore
Jonufer,Vlore
Kompleksi Fafa
Kompleksi Fafa
Parabola - Sistem TV Fllad Resort
Parabola - Sistem TV Fllad Resort
Blu Butik Hotel, Dhermi
Blu Butik Hotel, Dhermi
Continental Hotel
Continental Hotel
Hotel Eneida, Ulqin
Hotel Eneida, Ulqin
Hotel Troffta, Kosove
Hotel Troffta, Kosove
Hotel Uji Ftohte, Tepelene
Hotel Uji Ftohte, Tepelene
Stanaj Apartment, Ulqin
Stanaj Apartment, Ulqin

Certifikime

Certifikatat per bravat

Certifikatat per minibare

 

Video

Punime te kryera

Disa nga hotelet ne Shqiperi dhe Kosove qe kane te pakten nje sistem nga sistemet tona:

HOTEL MONDIAL            TIRANË
HOTEL OPERA                  TIRANË
HOTEL DAJTI EKSPRES    TIRANË
HOTEL D’ORO                   TIRANË
HOTEL KOTONI                TIRANË
HOTEL DRERI                   TIRANË
HOTEL DREAM                TIRANË
VESA CENTER                  TIRANË
HOTEL MUSTANG           TIRANË
HOTEL NIRVANA             TIRANË
HOTEL SHERATON          TIRANË
HOTEL PIEDONALIA        TIRANË
         USLUGA GROUP  HOTEL      TIRANE             
KARLSBERG HOTEL        TIRANE
THE ROOMS                   TIRANE
HOTEL ROZAFA              SHKODËR
HOTEL FISHTA               VELIPOJË
HOTEL COLOSEUM       SHKODER
HOTEL EUROPA             SHKODËR
HOTEL LISSUS                LEZHË
HOTEL ANTAG               SHËNGJIN
HOTEL RËRA E HEDHUR      SHËNGJIN
PRINCE ENTERPRAIS           SHENGJIN
HOTEL UNIVERS                LAÇ
HOTEL EUROPA PARK      FUSHE KRUJE
HOTEL AUTOGRILLË SARA        TAPIZË
HOTEL PANORAMA          KRUJË
FAFA RESORT                    GOLEM
HOTEL BEL CONTI            DURRËS
HOTEL ILIRIA PALACE      DURRËS
HOTEL BLEART                  DURRËS
DIAMMA RESORT             DURRËS
HOTEL PREMIUM             DURRËS
BONITA RESORT               GOLEM, KAVAJË
HOTEL KAMOMILI            DURRËS
STAR RESORT                   DURRËS
VILA BELVEDERE              DURRES
HOTEL MONDIAL              FIER
HOTEL CELA                     LUSHNJE
HOTEL TOMORI                BERAT
HOTEL MANGALEM         BERAT
HOTEL MUZAKA               BERAT
HOTEL PALACE                 VLORË
HOTEL PASHAI                  VLORË
HOTEL SOFO                    LLOGARA
HOTEL DRIMADHES        DHËRMI
HOTEL SOFO                     DHËRMI
MORINA PALACE             DHERMI
GRAND HOTEL                DHËRMI
HOTEL ELISIUM               DHËRMI
ISH-KAMPI PUNËTORËVE      DHËRMI
HOTEL KSAMIL                SARANDË
VILA DURAKU                   SARANDË
HOTEL QEPARO               QEPARO
HOTEL SOLE-LUNA         BORSH
GRAND HOTEL                 SARANDË
SANTA QUARANTA PREMIUM RESORT     SARANDË
HOTEL KALCUNI              SARANDË
HOTEL ONE                      GJIROKASTËR
HOTEL ARGJIRO              GJIROKASTËR
HOTEL MOGLICA             MOGLICË
VILA SIGAL                       KORÇË
HOTEL DARDHA              DARDHË, KORÇË
HOTEL LYHNIDAS            POGRADEC
HOTEL SIGAL                    POGRADEC
HOTEL CONDOR              ELBASAN
HOTEL BALLKAN              ELBASAN
HOTEL MOLLA                  MALI I ZI
HOTEL EMERALD             PRISHTINË  
BLUMARE HOTEL           Spille-KAVAJE
FOUR SEASONS HOTEL & RESORT       Golem-KAVAJE
KODRA E KUAJVE               DURRES
SPITALI SPECIAL PER REHABILITIM TE PERGJITHSHEM ONIX SPA LLC   Pejë/Kosovë
HOTEL SHKELZENI              TROPOJE
HOTEL  VILA BELVEDERE 2014       DURRES
HOTEL UNIVERS              TROPOJE
ISH KAMPI I PUNTOREVE/ RINIA 04      VLORE
SIDNEJ-GRAND WHITE CITY       BERAT
HOTEL  PILO  LALA           LUSHNJE
HOTEL ADRIATIK 2          DURRES
G-KAM CENTER              TIRANE
KAPANONI TAP        COROVODE
KAPANONI I TAP            KORCE

Partnere