Secondary Adv

Filtra uji, Impiante filtrimi

Filtra uji, Impiante filtrimi

Filtra uji dhe Impjante filtrimi trajtimi uji. Impjante zbutes uji, me karbon aktiv, per eleminimin e hekurit, impjante filtrimi industriale, impjante osmoze, me ultrafilter per trajtimin e ujit te pijshem. Filtra uji karboni, kartuce, mbajtese etj. Per shtepi, hotele, restorante, lokale, bare, vila, zyra, fabrika etj.