Secondary Adv

Sherbime me vinc me kosh, Punime ne lartesi

Sherbime me vinc me kosh, Punime ne lartesi

Sherbime me kosh, Sherbime me vinc, punime ne lartesi me vinc me kosh, platforma dhe vinca me varje, kamione me vinc per sherbime ne lartesi, punime ne lartesi, pastrim fasade, larje fasade, lyerje fasade, restaurim fasade, per transport ngritje-ulje ngarkesash, vendosje reklamash etj.