Secondary Adv

Lyerje me boje elektrostatike

Lyerje me boje elektrostatike

Lyerje me boje elektrostatike pluhur me pjekje (puder), Lyerje me pjekje likuide, lyerje me pistolete, Lyerje me boje elektrostatike me boje epoxy, poliester dhe poliuretani. Per metale, hekur, alumin, inoks, llamarine, kangjella, strukturat e stolave, porta hekuri, karrige, tavolina, qepena, konstruksione metalike etj.