Secondary Adv

Bateri industriale

Bateri industriale

Bateri industriale per sistemet e energjise se panderprere, Per transportin hekurudhor, Bateri industriale per sistemet me energji te rinovueshme, Per stacionet e prodhimit te energjise (impiante & linja elektrike), Per pajisje spitalore, Per sektorin e telekomunikacionit (antena & linja), Bateri industriale per platforma ngritese, makineri ndertimi, makineri bujqesore, impiante dhe makineri industriale etj.