Secondary Adv

Pjese Kamioni, Autobusi dhe traileri

Pjese Kamioni, Autobusi dhe traileri

Suspensione, Sisteme Frenimi, Sisteme Elektrike, Sisteme Drejtimi, Sisteme Ajri, Pjese freksioni, Pjese per sisteme hidraulike per kamion, autobus dhe trailer. Servis, Asistence & Mirembajtje per Kamione, Autobuze, Trajlera.