Secondary Adv

Sherbime sigurie, Ruajtje Fizike

Sherbime sigurie, Ruajtje Fizike

Ruajtje dhe Siguri fizike (Kompani Security). Ruajtje e mjediseve dhe objekteve me rendesi. Ruajtje fizike per objekte, biznese, apartamente, vila. Salle monitorimi dhe kontrolli. Mbrojtje dhe Shoqerim personalitetesh (VIP) me truproje. Shoqerim me patrulle. Sigurim eventesh kombetare dhe nderkombetare. Sigurim aktivitetesh sportive dhe kulturore.