Secondary Adv

Parkete druri dhe laminate

Main Adv

Parkete laminat, Parkete druri masiv, inxhinjerik, per ambjente te jashtme, ambjente sportive dhe komerciale, me trashesi 7mm-12mm dhe me fortesi AC3, AC 4, AC5, AC6. Aksesore dhe sherbime montimi.