Secondary Adv

Izolim termik

Izolim termik

Izolim termik (termoizolim). Izolimi termik i brendshem rekomandohet per ndertesa te reja edhe ndertesa te vjetra duke reduktuar shpenzimet e ngrohjes. Pervec izolimit te brendshem dhe izolimi termik i jashtëm (fasade) mund te jete nje zgjidhje efektive dhe ekonomike.