Secondary Adv

Izolues Hybrid Pure Polyurea, Vagalat

Vagalat

 Përshkrimi

Izolues Hybrid Pure Polyurea

“Vagalat Shpk’’ zotëron ekskluzivitetin për një nga produktet më cilëore të izolimit, një produkt që ka statusin e një produkti elitar mjaft efektiv dhe i fjalës së fundit të  teknologjisë.

Hybrid Pure Polyurea (prodhim ekologjik) është një lëndë që ka veti mahnitëse izolimi dhe mund të përdoret në sipërfaqet më të vështira të mundëshme. Vetia e tij ngjitëse dhe plastifikuese njëkohësisht realizon një izolim shumë efektiv, uniform dhe rezistent me kalimin e kohës.

Ky material krijon një shtresë në sipërfaqen e izoluar duke e bërë të papërshkrueshme nga uji, kushtet klimaterike dhe zhurmat e ndryshme.

Hybrid Pure Polyurea është një produkt shumë i përshtatshëm për izolimin e pishinave, të depozitave të ujit, tarraca dhe soleta të objekteve të ndryshme, themele që janë nënpresionin e vazhdueshëm të ujit. Ky produkt është ekskluzivisht i ofruar vetëm nga “Vagalat Shpk” ndaj çdo individi, subjekti apo biznesi që kërkon metodën më efektive dhe moderne të izolimit.