Secondary Adv

Elemente Dekorativ Hekuri te Farketuar, EMSH

EMSH

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Elemente Dekorativ Hekuri te Farketuar

Hekuri i farketuar me fortesine, sigurin & klasin e tij na jep mundesi te krijojme  nje game produketesh nga te me ndryshmet duke filluar nga Kangjellat e Rrethimi Dekorative, Kangjella Shkalle Dekorative dhe Punime dekori nga me te larmishmet duke perfshire nje game rreth 4000 produktesh ne varesi te gustos dhe shijeve te klientit.

 

Elementet Dekorativ

    Elemetet dekorativ jane hijeshija dhe esenca e hekurit te farketuar. Cdo produkt hekuri ne qender te tij ka menyren dhe stilin specikit nga dallon dhe natyra e punimit.

     Punimet te tilla si Barok, Rezidencial, Klasik, Art Deko, Kreativ jane alfabeti i cdo shkolle farketimi te hekurit. Shija dhe ngrohtesia qe I falin produktit te ben te dashurohesh me fisnikerine e tyre.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme