Secondary Adv

Paisje kontrolli per makineri, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

Pershkrimi

Paisje kontrolli per makineri

KONTROLLI I MAKINËS

 

KOMPONENTËT E KONTROLLIT TE NIVELIMIT

A nuk meriton makina juaj më të mirën? Trimble prodhon komponentë afatgjatë, të saktë për sistemin e kontrollit të nivelimit tuaj, me cilësi të provuar tek i cili mund të mbështeteni.

 

RADIO GNSS PËR NDËRTIMIN

Radiot Trimble ofrojnë opsione elastike konfigurimi dhe besueshmëri të fortë për përdorimin efikas të GNSS në kantierin e ndërtimit.

 

KONTROLLI I NIVELIMIT PËR MAKINAT KOMPAKTE

Maksimizoni kontrollin, shpejtësinë dhe fleksibilitetin e pajisjeve tuaja kompakte. Tani makina juaj mini mund të thotë produktivitet më i madh.

STACIONET UNIVERSALE TOTALE SPS730 DHE SPS930

Nuk u afrohet asgjë tjetër. Stacionet Universale Totale Trimble janë në krye të industrisë në saktësi, gamë dhe besueshmëri për nivelim të imët, shtrim, skanim të magazinimit dhe matjet në kantier.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme