Secondary Adv

Sistem per pozicionim kantieri, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistem per pozicionim kantieri

SISTEMET E POZICIONIMIT TË KANTIERIT

ANTENAT GNSS PËR NDËRTIMIN

Trimble ofron disa modele të antenave GPS dhe GNSS që i përshtaten aplikimit tuaj të veçantë, ndjekjes së sinjalit dhe kërkesave buxhetore.

STACIONET TOTALE ROBOTIKE SPS620 DHE SPS720

Të jeni të saktë, por të thjeshtë. SPS620 dhe SPS720 janë të përsosur për përdorim nga një person në operacionet më të vogla në kantier dhe punë në strukturat të tilla si urat apo kanalizimet.

NJËSIA E KONTROLLIT TCU

 

Njësia e Kontrollit Trimble CU është një kapse jo e kotë që ju mund ta përdorni me një stacion total të Sistemit të Pozicionimit të Kantierit Trimble apo me marrësin GNSS. Me përdorimin e Software të Kontrolluesit te Kantierit Trimble SCS900, TCU ofron një ndërfaqe intuitive, të lehtë për ta përdorur për një gamë të gjerë aplikacionesh të pozicionimit të kantierit.

STACIONET TOTALE MEKANIKE TS635 DHE TS662

Instrumentet me shumë funksione për mbikëqyrje dhe matjen në kantier. Me software në bord të lehtë për ta përdorur dhe një nivel çmimi të përballueshëm, ata janë të përsosur nëse kërkoni të futni teknologjinë në vendin e punës.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme