Secondary Adv

Hidroizolues PVC tip RG per nderprerjet e betonimit, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

Pershkrimi

Hidroizolues PVC tip RG per nderprerjet e betonimit

WATERSTOP 4 TV PER APLIKIM NE NDERPREJE TE BETONIMIT.

Pvc e perdorur per prodhimin e waterstopit krijon mundesin e perdorimit te tij ne struktura qe 

munde te ekspozohen ne temperatura nga -30°C deri ne +70°C, duke garantuar rezistence te larte ndaj ujrave te kripur dhe agjenteve kimik qe permbajne ujrat nentoksore. Ka rezistence 

te larte ndaj agjenteve degradues te diellit, ozonit, qendrueshmeri dhe elasticitet te garantuar 

ne vite.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme