Secondary Adv

Izolues i gatshem THERMO SAN, Vagalat

Vagalat

 Përshkrimi

Izolues i gatshem THERMO SAN

THERMO SAN

 

Izolues  i lëngshëm

I gatshëm për veshje për përdorim jashtë dhe brenda 2 me 1.

 

Përgatitje e teknolgjisë gjermane xham, çimento dhe lidhës special hidraulike dhe material të fortë përforcues. Lidhja e tij mundëson izolim të fortë të lagështisë (W1 0,208) njëkohësisht me termoizoluesin (L=0,078 në 120 ditë) dhe frymëmarrje e ndërtesës duke siguruar një ambjent të shëndetshëm brenda ndërtesës, duke mos lejuar grumbullimin e avujve dhe krijimin e mykut.

Material i posaçëm për mbulimin e mureve dhe dyshemesë së kateve nën tokë, të ndërtesave të vjetra dhe të reja me zhdukjen tërësisht të problemeve të lagështirës dhe mykut. Është armiku i vërtetë i këtyre problemeve.

Material i duhur gjithashtu për termoizolimi lagështire, për tarracat, ndërtesat historike, kundër lagështirës, etj. Përgatitje e teknologjis gjermane xham, pozolan dhe lidhës të veçantë hidraulik dhe material të fortë përforcues.