Secondary Adv

Peshore me nje sensor te vetem, M&M Topuzi

M&M Topuzi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Pershkrimi Platforma pershimi, me dimensione qe variojne nga “30cm x 30cm” deri ne “60cm x 60cm” me nje kapacitet peshimi deri ne 500 kg. Fale permasave te tyre jane shume praktike dhe ofrojne peshe egzakte te produktit te peshuar, mundesi edhe me pajisje printimi sipas kerkeses se klientit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme