Secondary Adv

Ulluqe dhe kanale hidraulike, Ixhem Parafabrikat

Ixhem Parafabrikat

Pershkrimi

Ulluqe dhe kanale hidraulike

Elementë në c.a.p në gjendje për të ndërtuar kanalet hidraulike dhe për të mbështetur muret.

A. Elementi ulluk në zgjidhje soletë TT me H 40 cm, në c.a.p dhe muret e jashtme të lidhura.

B. Elementi ulluk në zgjidhje soletë TT me H 40 cm, në c.a.p dhe muret e jashtme vertikale.

C. Elementi ulluk në zgjidhje soletë TT me H 40 cm, në c.a.p

 

-Kollonë e veçantë 60 x 50 dhe kanal lateral 77,

me panel amortizimi vertikal.

 

-Kollonë e veçantë dhe kanal lateral, me panel

amortizimi horizontal.

 

-Kollonë e veçantë dhe kanal për ulluk qendror.

Particular pillar an

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme