Secondary Adv

Njesi kondicionimi e jashtme Power Inverter, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Njesi kondicionimi e jashtme Power Inverter

Njësitë e reja Power Inverter janë projektuar në mënyrë të tillë që të jenë lider në treg në reduktimin e kostove të energjisë nëpërmjet teknologjisë të re dhe kompresorit me performancë të lartë. Instalimi i njësive të jashtme, tani është edhe më i thjeshtë falë konfigurimit kompakt të njësisë si dhe gjatësisë prej 120 m të tubave të instalimit.

 

Lider në reduktimin e kostove të energjisë

Falë optimizimit parametrave të kompresorit dhe teknologjive më të fundit të kursimit të energjisë, njësitë e jashtme Power Inverter të Mitsubishi Electric, janë sot lider në treg si njësi kosto-efiçente. Seritë e reja arrijnë klasën A+ dhe A++ të kursimit të energjisë si në ftohje ashtu edhe në ngrohje. Konsumi vjetor i energjisë është reduktuar në mënyrë drastike duke reduktuar kështu edhe kostot operacionale.

 

Ventilator me efiçencë të lartë

Hapja e ventilatorit në njësinë e jashtme arrin vlerën 550mm në diametër. Ndërkohë që shkëmbimi i energjisë kryhet në mënyrë më efiçente diamteri në vlerat optimale të ventilatorit, jep kontribut të madh në kursimin e energjisë dhe në uljen e nivelit të zhurmës.

 

Shkëmbyes enrgjie mjaft efiçent

Njësitë ZRP 100-125 përdorin tuba me diametër 7.94mm. Densiteti i lartë i shkëmbyesit të nxehtësisë ndihmon në efiçencë më të lartë në shkëmbimin e energjisë dhe redukton sasinë e gazit ftohës që do të përdoret.

 

Njësi Inverter me furnizues 3-fazor energjie

Inkoroprimi i një ushqyesi 3-fazor mundëson reduktim drastik të korrentit gjatë procesit të punimit. Kjo teknologji e veçantë është integruar mjeshtërisht në njësitë e jashtme, por në përputhje të plotë me rregulloren Europiane për fushat elektromagnetike.

 

Gjatësi e madhe tubash

Maksimumi i gjatësisë së tubave arrin vlerat deri në 120m, gjë që mundëson një gamë të gjerë mundësi instalimi të njësisë.

Produkte te ngjashme