Secondary Adv

Dere Flush me rimeso, Lesna

Lesna

 Përshkrimi

Dere Flush me rimeso

Dyert Flush janë dyer me rimeso të butë. Versioni më i thjeshtë është rimeso e butë e cila është në dispozicion në lloje dhe forma të ndryshme dhe e ngjyrosur me ngjyrë të bardhë. Produkti është i përshtatshëm edhe si derë hyrëse në banesë e cila i bën ballë temberaturave të jashtme. Gjithashtu, produkti është i pajisur me një çels sigurie, ka izolim të zërit te tipit RSP-Rw=29db, si dhe një dysheme e cila parandalon depërimin e faktorëve të jashtëm siç janë ajri i ftohtë dhe erërat e ndryshme. Sa i përket zgjedhjes së rimesove ju mund të zgjidhni: dru lisi, dru lisi të njollosur, dru ahu, dru hiri dhe dru panje, qershi, mahagon, dru hiri të bardhë; e bardha është e tipit RAL 9016.