Secondary Adv

Ventilator ciklonik, Albaelettrica

Albaelettrica

Pershkrimi

Ventilatori “ciklonik”

• 220-240V~ 50Hz 55W

• Zhvillon një fluks helikoidal për riciklimin e ajrit dhe uniformitetin e temperatures në ambientet me ajër të kondicionuar

• Mund të përdoret si ventilator mural dhe në dysheme

• Njësia ventiluese e rrotullueshme deri në 180o

• Motorr 55W

• 3 shpejtësi rrotullimi: 1050/1170/1300 rpm (rrotullime për minutë)

• Helikë me diameter 40 cm dhe 3 fletë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme