Secondary Adv

Ventilator dysheme ciklonik 30 cm, Albaelettrica

Albaelettrica

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ventilator dysheme “ciklonik” 30 cm:

• 220-240V~ 50Hz 45W

• Zhvillon një fluks ajri helikoidal, në gjendje për të ricikluar ajrin dhe për të kryer uniformitetin e temperatures në ambiente të klimatizuar

• Njësia ventiluese e rrotullueshme: 180o

• Mbështetje me bazë të rrumbullakët dhe kolonë metalike, e disponueshme në 4 lartësi: 52, 72, 77.5, 98cm

• Motor 45W

• Tre shpejtësi: 1150/1250/1350 rpm

• Helikë me tre fletë me diameter 30 cm

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme