Secondary Adv

ventilator dysheme me telekomande, Albaelettrica

Albaelettrica

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ventilator dysheme me telekomandë

• 220-240V~50Hz 55W

• Ideal për ventilim me shpejtësi të drejtpërdrejta ajrore apo luhatje periodike

• Tastierë dhe telekomandë për modalitetet: Normal/Slip/Natural; Stand-by/min/med/max

• Diametri I helikës: 38 cm

• Tubi teleskopik: Hmax = 128 cm

• Kolona modulare: H = 41 ose 66 cm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme