Secondary Adv

Suva finiture, Vagalat

Vagalat

 Përshkrimi

Suva Finiture e gatshme përdorim jashtë dhe brenda përmasat e kokrrizës: 0-0.5 MM.Pluhur kokërr vogël i gatshëm në  qese 8kg.
Përdoret si finiture por në të njëjtën kohë edhe si suva termoizoluese brenda dhe jashtë.
ThermoIn ofron kursim të rëndësishëm të ngrohjes (L=0.09W/Mk), mbrojtje nga të gjitha kushtet atmosferike në sajë të aftësisë izoluese (W1<3% për 120 ditë me rradhë e zhytur në ujë) dhe aftësive difuzive të tij (m<10), ndihmon në eliminimin e lagështirës dhe parandalimin e mykut duke pasur aftësi kundra mykut për arsye të Ph>10 është i pa djegshëm.
Nuk ka përmbajtje kanceroze.