Secondary Adv

Boje plastike rezistente ndaj larjes PREMIER, Granitis

Granitis

 Përshkrimi

PREMIER

• Bojë plastike ujore për lyerjen e mjediseve të brendshme të banesave ose të punës.

Ka mbulim të përsosur, është ekologjik dhe i qëndrueshëm ndaj fshirjes dhe larjes.

• Ngjyroset lehtë sipas dëshirës.

• Ngjyra: E bardhë

• Aftësia mbuluese: Suva: 8 – 10 m²/l; Sip. e patinuar 10– 12 m²/l

• Ambalazhi: 3 L, 10 L

Produkte te ngjashme