Secondary Adv

Fiber celiku, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

 Përshkrimi

Fiber celiku.Perforcimi me fibra WIRAND®, te prodhuara me fibra celiku me permbajtje te ulet karboni dhe qendrueshmeri te larte ne terheqje, permison te gjitha parametrat e qendrueshmerise mekanike te betonit dhe vecanerisht:
Parandalimi i plasaritjeve nga tkurrjet plastike
Rrit kapacitetin per te absorbuar ndryshimin e temperatures
Kapacitetin per te absorbuar energjine ne fazen pas plasaritjeve
Rrit qendrueshmerine ne perkulje
Rrit qendrueshmerine ndaj goditjeve
Rrit rezistencen ndaj forcave ciklike (lodhja)