Secondary Adv

Gjeomembrane, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Pershkrimi

Gjeomembrane. Keto jane gjeomembrana polyolefine (PE dhe PP) te pa-depertueshme me ngjyre, trashesi dhe tipe te ndryeshme qe aplikohen per izolime.
Gama Maccaferri Perfshine:
MacLine W: Gjeokompozit i perbere nga nje berthame gjeotekstili i thurur dhe i veshur nga te dy anet me PE per ta bere te pa-pershkrueshem; i pershtatshem per aplikime qe kerkohet izolimi.
MacLine SDH: Gjeomembrane HDPE me nje game ngjyrash dhe te dyja siperfaqet e lemuera, me trashesi dhe gjeresi te ndryeshme, qe aplikohen per izolime.
MacLine RMH or RDH: Gjeomembrane HDPE me nje game ngjyrash dhe te dyja siperfaqet e texturuara (te tipit Sandblased), me trashesi dhe gjeresi te ndryeshme, qe aplikohen per izolime.
MacLine TMH or TDH: Gjeomembrane HDPE e zeze me nje ose te dy siperfaqet e texturuara (te tipit structured) me trashesi dhe gjeresi te ndryeshme, qe aplikohen per izolime.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme