Secondary Adv

Kondicioner mural MSZ-EF, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Kondicioner mural MSZ-EF

Konsumi i ulët, përformanca e lart dhe qetësia, të gjitha të kombinuara së bashku e bëjnë këtë

njësi, zgjidhjen më të mirë për ambientet e brendshme, si për dekor ashtu dhe për komfort. Vjen

në tre ngjyra: e zezë, gri dhe e bardhë.

Njësia MSZ-EF është një nga njesitë me dizajnin më të bukur të kondicionerëve mural të

Mitsubishi Electric.

Ai është fitues i çmimeve “reddot” për dizajn në 2015.

Kondicionerët MSZ-EF janë lehtësisht të kombinueshme me çdo lloji ambienti dhe dekori. Po

ashtu janë elegant gjatë punimit.

Eficiencë energjitike

Të gjitha modelet e serisë kanë klasifim energjitik “A+++” në ftohje dhe “A++” ose “A+” në

ngrohje.

Sistem kontrolli Wi-Fi

Modeli MSZ-EF ka sistem kontrolli Wi-Fi të inkorporuar.

I qetë në punim

Njësitë e brendshme të serisë MSZ-EF punojnë në nivel minimal zhurme 19dB (A), e njëta vlerë

me përshpëritje!

Njësi e jashtme për zona të ftohta

Njësitë e jashtme Monosplit janë në modelin standard dhe atë për zona të ftohta, të pajisura me

ngrohës elektrik (në bazamentin e njësisë). Ky ngrohës parandalon formimin e akullit në

bazament kur temperaturat janë posht zeros dhe mbron vendilatorin.