Secondary Adv

Seria PUMY, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Seria PUMY

Sistemi i kondicionimit i jep suport punës së zëvëndësimit duke lehtësuar procesin e instalimit. Ideale për mbështetjen e nevojave për rinovim në zyrat e vogla dhe dyqane, zyra në shtëpi etj.

Peshë të vogël dhe madhësi kompakte

Dizenjo kompakte bën të mundur që njësia e jashtme të instalohet edhe në hapësirat më të ngushta të banesave apo zyrave. Pasha e vogël lehtëson shumë instalimin dhe transportin e njësisë. 

Produkti me eficiencën më të lartë në treg 

Përveç peshës së ulët dhe dizenjos kompakte, seria PUMY-SP ka edhe eficiencë të lartë gjatë operimit pasi ka vlera të larta të EER dhe COP. Reduktimi i kostove të energjisë është shumë i dallueshëm me këtë produkt që është në krye të klasifikimit në treg. 

Presion statik të jashtëm 30 Pa 

Vendi ku do të instalohet njësia tashmë është më fleksibël falë presionit të jashtëm static 30 Pa. tani, njësia mund të instalohet edhe në vendet ku nuk mund ta instalonit më parë. Presioni i jashtëm static 30 Pa, lejon që njësia e brendshem të insalohet edhe në ballkonet e ndërtesave të larta apo edhe në hapsirat pranë dritareve. 

Metodë Super e qetë

Zhurmat e operimit të njësisë së jashtme mund të reduktohen deri në 10 dB (A). Në këtë mënyrë njësia punon pa shkaktuar asnjë problem edhe natën në zonat rezidenciale.