Secondary Adv

Panel shperndarjeje ArTu K, Albaelettrica

Albaelettrica

Pershkrimi

Pershkrimi Seria K ArTu përbëhet nga panele shpërndarje me dyer të blinduara ( IP65 ) dhe ventilim ( IP41 ). Gama e kabineteve ArTu K plotëson të gjitha kërkesat tipike të instalimit për ndërprerësit fillor dhe të mesëm të shpërndarjes në sektorët e shërbimeve dhe industriale, të tilla si qendra e fuqisë , ndërprerës sekondarë shpërndarje dhe të nënstacioneve .

Te dhena teknike

 

Pajtueshmëria  me standardet IEC 60439-1

 

Vlerësuar me tension të shërbimit Ue Deri në 1000 V

 

Tensioni nominal izolimi Ui Deri në 1000 V

 

Vlerësimi ne frekuencë 50-60 Hz

 

Impuls vlerësimi të përballojë tensionin Uimp 8kV

 

Vlerësimi aktual Në deri në 4000 A

Qark vlerësues me kohë të shkurtër të përballojë ICË 105 Ka

 

Vlerësuar me pik qark i shkurtër aktuale IPK deri në 254 kA

Shkalla e mbrojtjes IP 31 pa derë 

41 me aksesore 

65 me pajisje të dyerve dhe panelit 

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme