Secondary Adv

Videocitofoni Lithos, Albaelettrica

Albaelettrica

Pershkrimi

Pershkrimi Lithos është modeli i ri i BPT-së. Kompakte dhe e  hollë, vetëm 3 cm e trashë, Lithos është i përsosur dhe i përshtatet çdo mjedisi, me diskrecionin por edhe me personalitet, në sajë të një dizajni elegant.

Në dispozicion me videocitofoni, praktike për instalimet në një ose dy familje.

Me Lithos ju mund të bëni video-sisteme me 3 panele hyrje. E përputhshme me të gjithë marrësit eBPT-së  (Lynea, Opehra, Nova Mitho)

Te dhena teknike

Instalimi Mur 

Versioni Video

Modulariteti i Butonave 1-2-4

Shkalla e mbrojtjes IP54 

Finitura çelik i pandryshkshëm

Dimensionet (WxHxD) 99x207x30 mm

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme