Secondary Adv

Total station Kolida, Land & Co

Land & Co

Pershkrimi

TOTAL STATION KOLIDA ESHTE PAJISJA ME E FUNDIT NGA KOLIDA SOUTH ME SISTEM WIN MOBILE TOUCH SCREEN

•  Sistemi operativ Windows CE

•  Kompensimi komplet i dyfishtë

•  Fleksibiliteti në komunikime

•  Matja e largësisë jo me prizme

•  Ekran LCD me prekje, Ekran grafik

•  Software i shumëfishtë ndihmës

•  Mbështetje për të punuar me SurvCE dhe Field Genius

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme