Secondary Adv

Gps kolida, Land & Co

Land & Co

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

GPS KOLIDA ESHTE NJE PAISJE ME E FUNDIT ME SISTEM GPS,GLONASS,BDS,EGNOS,SBASS, ME 220 KANALE SI DHE SISTEM OPERATIV LINUX GJITHASHTU WEB CONFIG SI DHE WI-FI DHE BLUTOOTH.

•  Tenkologjia lider ne bote per pozicionim

•  Shkathtesi dhe fleksibilitet

•  I vogel por shume praktik

•  Suport i plote per te gjithe llojet e sateliteve

•  Modul i avancuar i transmetimit te te dhenave

•  Sistem operimi LINUX

•  Shume i vogel

•  Matje me pjerresi deri 30 grade

•  Kalibrimi i nivelit ne forme elektronike

•  Modul "bluetooth" NFC

•  I lehte per tu transportuar

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme