Secondary Adv

Profil per dritare Veka Perfectline, Alfa Fab

Alfa Fab

 Përshkrimi

-PERFECTLINE - sistemet me perdorim me te gjere te profileve PVC VEKA. Profili me 5 dhoma dhe koeficientin më të mirë të transferimit të nxehtësisë deri në Uw = 1,0 W / m²K.

- Ashtu si të gjitha profilet e dritareve të VEKA-s, edhe profili PERFECTLINE ka standartet të cilësisë RAL duke i dhënë klientëve garanci të kualitetit të lartë sipas PN-EN 12608 të klasës A.

-Klientet tane që blejnë dritare në këtë sistem mund të jenë te sigurt se muret e jashtme kanë 2,8 mm. Ky parametër siguron izolim të përsosur termik dhe me stabilitet të lartë, montim te aksesoreve dhe rezistencë të lartë kundra-vjedhjes.

-Duke ndjekur trendet e tregjeve që krijojnë nevojën për profilet pa plumb, profili PERFECTLINE prodhohet vetëm në stabilizues të kalciumit dhe zinkut. Ai eliminon tërësisht stabilizuesit pa plumb.

-PERFECTLINE instalohet jo vetëm ne profilet e dritareve, por edhe si profil të veçantë për dyert, me hapje dhe me rrëshqitje. Kjo krijon mundësinë e elementeve shtesë të sistemeve të tjera të VEKA-s, p.sh. SOFTLINE

-Profilet PERFECTLINE janë korniza e dritares, brez me kënd të ngushtë ose pak të rrumbullakosura. Perfectline propozon 37 ngjyra të ndryshme duke përfshirë modelet e drurit.

Produkte te ngjashme