Secondary Adv

Grumbullues te dhenash Nomad 1050, Geotrim

Geotrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

1-4 m

Saktësia e GNSS

 WEHH 6.5

Sistem Operativ

 8,9 cm / 3,5 "

Madhësia e ekranit

Trimble® Nomad® 1050 series është një familje e dorezave të provuara, ultra të thithura me tipare të mbushura me GPS, të krijuara për profesionistët mobil GIS që kryejnë grumbullimin e të dhënave në terren dhe aktivitetet e inspektimit në mjedise të ashpra.

Handhelds ultra-thyer të ndërtuara për të punuar në mjedise sfiduese

Jeta e gjatë e baterisë zgjat kohën në fushë

Fuqia informatike e përmirësuar dhe memoria 8 GB për përpunimin e shpejtë të të dhënave në teren

Fusha për lidhjen e zyrës me komunikimet me të dhëna pa tel

Gjurmim i thjeshtë dhe i shpejtë i pasurive me skaner opsional të barcode të integruar 1D / 2D

Compatible me software Trimble GIS për punë të plotë nga fusha në zyrë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme