Secondary Adv

Grumbulluesi i te Dhenave per dore Geo 7X, Geotrim

Geotrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

1-100 cm

Saktësia e GNSS

 WEHH 6.5

Sistem Operativ

 10.7 cm / 4.2 "

Madhësia e ekranit

Handheld Trimble® Geo 7X i përket familjes së Trimble GeoExplorer® seri të handhelds GNSS të integruar, të thyer dhe me saktësi të lartë. Si një zgjidhje e efektshme që mundëson grumbullimin më të shpejtë dhe më produktiv të të dhënave, Geo 7X është ideale për organizatat si kompanitë e shërbimeve, komunat dhe agjencitë mjedisore që kërkojnë mbledhjen e të dhënave mobile dhe zgjidhjet e menaxhimit të aseteve.

E mbushur me karakteristika që mundësojnë grumbullimin e shpejtë të të dhënave gjeohapësinore me cilësinë dhe cilësinë e kërkuar nga organizata juaj, Geo 7X siguron që të keni të dhënat e duhura herën e parë, duke bërë që vendimet më të mira të bëhen shpejt dhe me kosto efektive.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme