Secondary Adv

Kontrollues kompakt Slate, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

WEHH 6.5

Sistem Operativ

 10.9 cm / 4.3 "

Madhësia e ekranit

Kompakt, i fuqishëm dhe i lidhur, Trimble® Slate Controller kombinon komoditetin dhe lehtësinë e përdorimit të një smartphone me qëndrueshmërinë për të cilën Trimble është i njohur. Dizajni i saj i hollë, ergonomik është i lehtë për t'u kuptuar dhe ekrani i saj siguron lexueshmëri superiore të diellit duke mundësuar përdorimin e përditshëm nga profesionistët e sondazheve të vështira.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme