Secondary Adv

Radio te dhenash TDL 450 Series, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

Trimble® TDL 450 është një radio me të dhëna të avancuar, me shpejtësi të lartë, të dhënash UHF pa tel, e ndërtuar për të duruar streset e përdorimit të përditshëm në kushte të vështira. Designed për të mbështetur të gjitha aspektet e vëzhgimit të GNSS, Trimble TDL 450 ofron mundësi fleksibël të konfigurimit dhe besueshmëri të fortë. Për anketuesit që duhet të shfrytëzojnë sa më shumë çdo ditë, Trimble TDL 450 është një hap gjigant përpara në teknologjinë radio.

Vendosje dhe konfigurim i thjeshtë, edhe në fushë

Teknologjia më e fundit e radios Trimble për performancë optimale

Strehim super i thyer për një besueshmëri të fuqishme

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme