Secondary Adv

Tablete per perdorim ne terren Yuma 2, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

Kompjuteri Trimble® Yuma® 2 i thyer i tabletave është dizajnuar për lehtësinë e përdorimit dhe lëvizshmërinë. E mrekullueshme për aplikacionet GIS, është sikur të sillni një PC të plotë në fushë. Ruani të dhënat tuaja përballë pluhurit, rërës, baltës, lagështirës dhe temperaturave ekstreme. Mblidhni informacion, kapni fotot dhe komunikoni me selinë, të gjitha me siguri se të dhënat tuaja janë të mbrojtura.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme